ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Агро
Евгени Минчев попиля Галена: Коланът й виси като слонски хобот!
Автор: Екип на Plovdiv24.bg 17:15 / 31.08.2019Коментари (1)47274
©
Предлагаме ви новите коментари на лорд Евгени Минчев за в. "Телеграф“ в седмичната му рубрика "ТелеГАФ“.

За Нери модата е август и септември…

В тон с новото си Мазерати, бизнесдамата Нери Русева показва висша мода за края на лятото. Изпълнена със слънчеви цветове, роклята  играе на криеница с отиващия си август, но прави смело ръкостискане със септември. На фона на карамелено-сребристия автомобил, Нери е изваяна по тертипите на най-великите скулптори, поради което облеченото пада с романтиката на водопад, сниман на забавен каданс. Похвали относно прическата и очилата, не по-малко и към обувките, намерили точния момент да се покажат в добре структурираното цяло.

Галена е затънала до уши в Миро…

Сега разбирам къде Хуан Миро си е бърсал четките, само не разбирам как Галена се е снабдила с това платно… Всичко е като чернова на Миро, не от "Каризма", разбира се, а на известния испански художник. За дрехата са използвани същите цветове, с които разпознаваме художника, така както и формите, използвани в десена. Намирам кройката за неподходяща, позата за пресилена, обувките – за потънали в хаоса от цветове. Коланът виси като слонски хобот, за да не кажа други дълги работи, които могат да висят от слон, особено в размножителния период. Косите – дали върху им не са изсипали бурканче шипков мармалад, така степани изглеждат те. Галена, зад теб има малко езерце. Потопи косите и позирай пак. Благодаря!   

Златна малинка за Малина

Полята в златиста коприна, където са щръкнали неща, запазени за часовете след полунощ, с панталон, подобен на съдран от клето животно, певицата позира с една тържествена естественост. Почти като Георги Димитров на старата двулевка. Безобидната чантичка не натоварва допълнително визията. Тя направо боде сетивата и си позволявам претенцията да предложа да я носи в друга есен и друг епизод, както се пее в една песен. Какви наивни чехли. Твърде несъответстващи на онова, което виждам по витрините на Лондон и Париж, но твърде познати ми от бригадите в консервения комбинат в Пазарджик. Та това беше преди 40 години, скъпа Малина…И, както се прави в Холивуд- нека предложим на звездата една истинска Златна Малинка.

Драго ми е, Ритон. А кой е четвъртият?

Тези господа и дамата седят в очите ми като картонени модели на самите себе си. Никакви вибрации, никакви гънки, никаква осезаема чувствителност. Малко се колебая кой е Драго и на кого му е драго да е в двата края на кадъра. Там където възвира чайника на търпението а именно вдясно разпознавам неподредения силует на някого, комуто май много се нрави да позира до звезди. Крайно вляво, където смятам е редно да бъде е г-н Драганов, както винаги облечен с чувствена прецизност. Изопнат, вероятно ластичен панталон прилепва като прилеп на плячка и прави краката да изглеждат на двойка клечки за китайска храна. Ах, как е застанал този Здравко, с краче изопнато напред, аха да го объркам с Драго. Сакото носи същата стилистика, бижуто е като парламентарна сесия-познато и скучно. Катето би била най-стилна от присъстващите, ако махне постепенно панталона, блузата, гердана, тиарата и…каквото там се сети.

Мими обира погледите с лилави слънца

Многообразно и лятно го дава Мими Николова, първи носител на Златния Орфей. Респектиращата и възраст не я е отвела в гардеробите на връстниците и, но все пак имам малки забележки. Мими, чиято песен Калиакра и даде небосклон, блести тук с отдавнашност и старомодност, така както звучи една стара грамофонна плоча. Цветовете по Николова са за фасадата на пионерски лагер от времето на Цола а шапката не би носила дори тогава самата Дража. Огромните импресионистични слънца по роклята са залезли отдавна и са в каталозите на  майсторите на социалистическата модна живопис. Чантата на певиц


Още по темата: общо новини по темата: 1871
14.12.2019 »
14.12.2019 »
14.12.2019 »
10.12.2019 »
07.12.2019 »
26.11.2019 »
предишна страница [ 1/312 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Чшшш, само с Галена не се закачай, че щи обърнем брадата попе
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Първа лига, сезон 2023/2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Кабинетът "Денков - Габриел"
Почина патриарх Неофит
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: