ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Агро
Изцепки и веселба по Нова тв, Гала като в небрано лозе
Автор: Екип Plovdiv24.bg 11:17 / 21.07.2019Коментари (1)31262
©
Сериозно изпитание за нервите на Гала е рубриката "Любопитно със Светла и Сашо" в предаването й "На кафе". Почти всеки път младите репортери "изправят на нокти" водещата и я поставят в позиция да се чуди дали ще може да сдържи гнева си и да изтърпи истеричния кикот и небивалици, или да ги прекъсне и да пусне реклама. Пиене на черешова ракия, плюене на костилки, изненадващо караоке, псувни, убийство на пчела в деня на пчелите, скачане в езеро, пак неконтролируем смях и тотално забравяне на сценария са само част от изцепките на Светла и Сашо. 

"Ние, нали, представяме любопитни факти за различни неща?! А фактите са, за да се излагат. Така че... Това оправдава цялото ни държание", сподели Светла по време на репортажа от Луковит в края на юни, а колегата й Сашо допълни, че от две предавания се борели да кажат този лаф. В малкото градче репортерите се включиха на живо в "На кафе" от плаваща къщичка в местното езеро. Сашо откри репортажа със скачане във водата, при което Светла прихна в смях, което често й се случва. Приповдигнатото й настроение обаче я затрудни да говори. Превивайки се от смях, сподели на паузи, че забравила да предупреди Сашо за гигантските щуки в езерото. Легендите в Луковит разказват още, че рибите били не само големи, а и хищни, защото изчезвали патета. За щастие не докопаха Сашо. Той излезе и се преоблече с моряшкия потник, който Милко Калайджиев му подарил преди дни, когато ловиха риба заедно в стопанисвания от него язовир. 

"Не е пран. Както Милко го е носил, така е и върху мен в момента", призна Сашо, без да уточнява, че се шегува. След дълги увещания от страна на Гала, репортерът и колежката му овладяха смеха и споделиха любопитни факти за приказния комплекс в Луковит. Наред с истории за това как е създаден, колко интересни забележителности има в града, зрителите на предаването "На кафе" научиха още, че в плаващата къщичка репортерът Сашо имал "позиви", както сподели колежката му. Самият той пък я поправи, че били пориви. В края на репортажа Сашо пак скочи в езерото, а Светла се провикна от плаващата къщичка, че коментаторите в студиото на предаването са загрижени "за патенцето му", каквито подмятания наистина имаше. 

Това бе забавен репортаж, както и този, в който домакин бе Милко Калайджиев. Водещата Гала дори запази доброто си настроение. Доста по-трудно й бе да овладее недоволството си на 21 юни, когато Светла и Сашо предаваха пряко от село Жабокрът, близо до Кюстендил. Поводът бе празникът на черешата, а репортерите така се увлякоха в забавления, че ядосаха Гала. Репортажът стартира уж с шегата, че са на различни места. Сашо се бе покачил на дърво, береше череши за Гала. Планирал да й носи и от черешовата ракия, която пиели с местни баби от сутринта. "Хората ме спират и ме питат: "Гала защо те мрази?", вметна през смях Сашо. Той винаги отричал. Не били разбрали правилно. С тази история Сашо се присъедини към бабите от Жабокрът за наздравица, а Светла го изненада в гръб. 

Репортерите спретнаха кратка разправия. Гала опита да ги прекъсне и да им напомни, че е хубаво все пак да споделят любопитни факти за черешите. За жалост не успя. "Абе, ти си много топъл, мокър", възкликна Светла, веднага щом докосна рамото на колегата си. И той запя. Светла веднага се включи. Репортерите спретнаха караоке в ефира на Нова тв. Докато Гала гледаше лошо и в леко недоумение, а коментаторите в студиото – със застинали, нервни усмивки, прозвучаха кратки откъси от хитовете на Мая Нешкова и на Криско. На финала, пак по молба на Гала, репортерите спряха да пеят и се съгласиха да споделят някакви любопитни факти, каквато е и идеята на рубриката им. "Защо винаги трябва да сме полезни?! Не може ли просто да се забавляваме?", опита да се противопостави Сашо на строгия ултиматум на Гала. 

Несериозното поведение на Светла и Сашо често дразнят водещата, но явно се харесва на зрителите. Все пак рубриката им продължава. Още повече след трагикомичният репортаж в деня на пчелите. Тогава Стефан, любимият на водещата Гала, който се занимава с пчеларство, уби пчела в ефир, а репортерът Сашо неочаквано изригна с псувня. Прякото включване от мястото, на което са разположени кошерите на Стефан, започна с добро настроение, шеги и любопитни факти за пчелите. Репортерите споделиха притеснителната тенденция за изчезването на насекомите и как в различни краища на света се взимат нестандартни мерки, за да бъдат защитени.

След трогателната и изчерпателна информация, в кадър попадна и пчеларя Стефан, който преди участието си в последния сезон на "ВИП Брадър", имаше рубрика в предаването "На кафе". Зрителите още помнят забавните му коментари и продължават с агитации в интернет да бъде върнат в ефир. Е, вероятно много от тях са променили мнението си, след като Стефан унищожи пчела в ефир. 

Драмата не притесни събеседниците му, но пък предизвика мълчаливо недоволство в студиото. Гала и коментаторите гледаха втрещени. Усмивката на водещата съвсем помръкна, когато репортерът Сашо не овладя страха си и изригна: "Ах, как жужи, мамка й!". Стефан му помогна да се спаси, като този път пчелата се отърва само с уплаха. "Извинявам се", сети се репортерът, че не е много удачно да псува в ефир и изтъкна колко много се страхува. Репортажът продължи с друга любопитна информация и още шеги, но нито на Гала, нито на коментаторите, а и на зрителите, им беше забавно, отбелязва "Уикенд".


Още по темата: общо новини по темата: 1871
14.12.2019 »
14.12.2019 »
14.12.2019 »
10.12.2019 »
07.12.2019 »
26.11.2019 »
предишна страница [ 1/312 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
Aнонимен
на 21.07.2019 г.
0
 
 
Абе тая Гала няма ли да излиза в пенсия.Вече банално стана тъпото и предаване.де*а и стара чанта деа
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Ботев в Първа лига, сезон 2023/2024
Почина патриарх Неофит
Убиха Мартин Божанов - Нотариуса в София
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: