Желко Петрович избра тези футболисти за първия официален мач на Ботев

Автор: Стойчо Генов
Коментари (0)
20:47 / 12.07.2019
6798
Старши треньорът на Ботев (Пловдив) Желко Петрович определи група от 18 футболисти за предстоящия мач с Арда. Срещата от първия кръг на новия шампионат е в събота от 18:30 часа на "Арена Арда" в Кърджали. 

Извън групата останаха контузените Александър Тонев, Джонатан Перейра и Атанас Зехиров. За двубоя с тима от Кърджали отпадна и наказаният Антонио Вутов.

За предстоящия мач с Арда наставникът на "жълто-черните" няма да разчита и на юношите Атанас Чернев и Димитър Тонев, които утре ще вземат участие в контролата на формацията до 19 години на Ботев срещу мъжкия тим на Марица (Пловдив).

Сред 18-те попадна роденият през 2002 година Иво Казаков, за когото това е дебют за мъжкия тим на "канарчетата". В късния следобед ботевистите тренираха на клубната база, след което отпътуваха за Кърджали, където ще бъдат на режим преди двубоя.

Ето и групата на Ботев:

Янко Георгиев, Георги АргилашкиФилип ФилиповЛазар Марин, Родни Клустър, Еберт Кардосо, Кристиан Димитров, Костадин Ничев, Димитър ПирговРадослав Терзиев, Филип ван Арнем, Лъчезар БалтановТодор Неделев, Станислав Шопов, Антон КарачанаковКристиан Добрев, Тейлон Кореа, Иво Казаков.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).