Цвети Пиронкова получи неочаквано предложение за брак

Автор: Стойчо Генов
Коментари (1)
15:57 / 19.06.2019
6972
Най-добрата тенисистка в България за последните 10 години - Цветана Пиронкова, за пореден път демонстрира своя чар и сексапил. Красивата пловдивчанка зарадва приятели и последователи в социалната мрежа, публикувайки любопитни снимки от почивката си на плажа край Несебър.

"Казват, че животът е по-хубав на плажа", написа Цвети към кадрите в личния си профил в Инстаграм. Естествено, публикацията предизвика над 5000 харесвания, а един от феновете й избухна с коментар "Омъжи се за мен", въпреки че тя отдавна е семейна.

Припомняме, че в края на месец май Бившата първа ракета на България поднови тренировки на тенис корта, но все още не е обявила официално дали въобще има намерение да се връща към професионалната кариера.

Преди година и половина Цвети стана майка и логично ежедневието й е насочено предимно към гледането на малкия Александър.


Виж коментарите (1)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 26
Днес: 8


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).