Собственикът на Спартак към феновете: Бяхте повече от много отбори в Първа лига

Автор: Стойчо Генов
Коментари (10)
10:59 / 07.06.2019
10611
Президентът и собственик на ПФК "Спартак Пловдив" 1947 Динко Миленчев излезе с обръщение към феновете на отбора преди важния бараж за влизане в А Областна група срещу Марица (Градина). Двубоят е в неделя от 18 часа на градския стадион "Пловдив".

Plovdiv24.bg публикува обръщението на собственика на клуба без редакторска намеса:

Уважаеми спартаклии, 

В края сме на първия сезон след възраждането на мъжкия отбор. Започнахме от най-ниското ниво и сме се устремили крачка по крачка към професионалния футбол, където е мястото на нашия Спартак.

В неделя от 18:00 часа ни предстои първия голям тест. На стадион "Пловдив" ще играем с отбора на Марица (Градина) решителен мач за изкачване на първото стъпало.

През този сезон не подценихме никой съперник и нашите успехи са видни.

Искаме да благодарим на всички спартаклии, че ни подкрепяхте във всичко, подкрепяхте отбора, подкрепяхте и ръководството и бяхте повече отколкото много отбори от Първа лига. 

Спартаклии, нека всички да сме заедно и в неделя, за да може да постигнем първата цел и да продължим заедно напред и нагоре.

Динко Миленчев

Президент на ПФК "Спартак Пловдив" 1947


Виж коментарите (10)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).