ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Агро
Наркобос тръгва на война срещу Слави Трифонов
Автор: Екип Plovdiv24.bg 16:45 / 06.06.2019Коментари (2)47075
©
На война срещу Слави Трифонов тръгва русенският наркобос Венцислав Ангелов-Чикагото, става ясно от негова публикация във фейсбук страницата му. Повод за заканите на Чикагото са слуховете за бъдещ политически проект на Дългия. Макар Трифонов да не го е потвърдил официално, за Ангелов намеренията му са неоспорими, съобщава "България Днес".

Други фейсбук публикации на наркобоса разкриват и мотивите му да нарочи за свой враг Слави. Според Ангелов влизането в политиката на Дългия е част от грандиозен план за превръщането на България в президентска република начело с Бойко Борисов. За реализацията му са "заделени умопомрачителните над 2 милиарда евро, пари, откраднати от народа на България", пише Чикагото. Как точно ще се бори със Слави Трифонов, Ангелов не уточнява.

Посланията си русенецът прави от затвора в Белене, където излежава поредната си присъда от три години и половина за трафик на дрога. По закон пандизчиите нямат право на мобилен телефон и интернет, а досегът им с външния свят е силно ограничен. Това очевидно не пречи на Венци Чикагото да следи изкъсо политиката и да споделя вижданията си със своите фенове във фейсбук. От последното му съобщение се разбира, че преди около седмица молбата му за помилване е приета от съда. От мотивите за решението става ясно, че Ангелов е изключително примерен затворник. По думите на надзиратели Чикагото ежедневно участва в ремонтни дейности на различни обекти в пандиза. Наред с работата отделя време и за да ходи на курсове, подготвящи го за живот извън килията. Самият той води обучение на своите колеги как да променят криминалните си нагласи, а при беседи лектори го инструктират да харчи правилно финансовите си средства. Позитивното поведение на наркобоса, докладвано от надзирателите, е оценено от съда. С мотив, че се е поправил, магистратите заменят оставащите година и два месеца затвор с пробация. Самата присъда влиза в сила в петък, обяви във фейсбук Чикагото.

"Венци Ангелов-Чикагото!!! Директно от затвора в Белене на остров Персин...!!! Очаквайте директното ми включване непосредствено след моето освобождаване от затвора в Белене на 07.06.2019 г. около 11 часа на живо във фейсбук...!!!", похвали се русенският наркобос.

Войната на Венци Чикагото със Слави започва веднага след излизането му от пандиза, твърдят негови близки.

Наред със Слави Трифонов на мушката на Чикагото са и други от управляващите. Ангелов, който се прочу като яростен защитник на Пламен Орешарски, от години се хвали, че подготвя революция срещу крадливите политици. В свои видеообръщения отпреди няколко години, докато се укриваше от властите, Чикагото директно обяви намеренията си да превземе парламента и да извърши преврат заедно с организирани отряди свои фенове.

"Лично аз ще сложа бесилките за целия политически елит, както съм ви обещал", похвали се Венци Чикагото.

Наред с лошите политици и Слави Трифонов на мушката на Венци Чикагото са и извънземните. В свое видеообръщение Ангелов директно сочи като врагове зловещата извънземна раса на рептилите, поробили България. В посланията си наркобосът директно обяви, че готви масови екзекуции на космическите нашественици наред с техните слуги, управляващи държавата.

За впечатляващата връзка между извънземни и политици Чикагото разбира, прочитайки книгите на видния изследовател на НЛО Дейвид Айк. В тях се твърди, че съществува план за поробването на планетата. Конспирацията е ръководена от чуждоземната раса на рептилите. Те са човекоподобни същества с глави на гущер и лющеща се кожа, подобна на влечугите. Благодарение на свръхестествените си способности те успяват да се вселят в телата на известни политици и финансисти и така манипулират човешките общества.


Още по темата: общо новини по темата: 1871
14.12.2019 »
14.12.2019 »
14.12.2019 »
10.12.2019 »
07.12.2019 »
26.11.2019 »
предишна страница [ 1/312 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-1
 
 
мога да заложа ,че никога такава коалиция няма да има между ГЕРБ и партия на учиндолския чалгар мутра....
Aнонимен
на 06.06.2019 г.
+2
 
 
Почна да прекалява тоя Чикагото! Но за Слави е прав! Трифонов е поредния русоиден тъпанар в политиката!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Първа лига, сезон 2023/2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
БК Локомотив Пловдив
Ботев в Първа лига, сезон 2023/2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: