Бивш треньор и бивш директор в Ботев поемат изпаднал от елита тим

Автор: Стойчо Генов
Коментари (3)
13:33 / 04.06.2019
7652
Изпадналият нелепо във Втора лига отбор на Септември (София) има нов старши треньор. Начело на "септемврийци" застава Милен Радуканов, който през кариерата си е водил отборите на ЦСКА, Ботев (Пд), Славия, а за последно бе част от Пирин (Благоевград).

В неговият щаб влизат Стефан Гошев, който ще бъде помощник - треньор, Христо Николов - треньор на вратарите и Михаило Шейкероски - кондиционен треньор. 

Ръководството на Септември им пожела успех, като официалното представяне на новият старши треньор ще бъде на 17 юни от 18:00 часа преди първата тренировка на "септемврийци".

Междувременно се водят преговори и с Михаил Мадански, който може да стане част от клуба. Той пък за много кратко бе спортен директор на Ботев (Пд), когато Румен Чандъров управляваше "жълто-черния" клуб. Впоследствие напусна заради скандалното изгонване на треньора Николай Митов от фе новете на Ботев.


Виж коментарите (3)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).