ПФК Локомотив: Благодарим ви! С вас показахме кой е най-добрият отбор в Пловдив!

Автор: Стойчо Генов
Коментари (4)
00:10 / 18.05.2019
5705
ПФК Локомотив Пловдив се обърна чрез официалния клубен сайт към привържениците на отбора. "Черно-белите" изказаха своята благодарност за подкрепата, която получиха на националния стадион "Васил Левски" в историческия финал за Купата на България срещу Ботев, спечелен с 1:0.

Plovdiv24.bg публикува официалния текст от Лаута без редакторска намеса:

Локомотивци,

измина една от най-магичните вечери в историята на любимия ни отбор. Пред хилядите фенове на "черно-белите“, възпитаниците на Бруно Акрапович се поздравиха с Купата на България насред София, след паметна победа над Ботев, в мач, който ще се помни за вечни времена.

В годината, в която Пловдив е Европейска столица на културата, Локомотив донесе най-големия подарък за града ни. Датата 15 май отново се оказа заветна за всички локомотивци. 15 години след спечелването на титлата, Локомотив се поздрави с нов трофей в своята витрина.

Привърженици, живеещи в Пловдив, България и по всички краища на света, се стекоха на стадион "Васил Левски“, за да подкрепят Локомотив. Нито дългите разстояния, нито задръстванията по магистралата, нито каквито и да било лични ангажименти спряха разпалилите се локомотивски сърца да се стекат на националния стадион, където вечерта на 15 май туптяха в един ритъм. Преди, по време и след този паметен мач вие не спряхте да пеете песните на победата насред столицата на България.

Празненствата продължиха същата вечер на стадиона, а на следващия ден "черно-бялата“ ви вълна "заля“ улиците и центъра на вековния ни град.

Доказахме, че Локомотив е труден за спиране!

Доказахме, че Локомотив е неописуема страст!

Доказахме, че браним емблемата навсякъде!

Доказахме, че наистина съединението прави силата!

Доказахме, че Локомотив е начин на живот!

Благодарим ви, че заедно успяхме да изживеем тези безценни мигове на щастие, които ще бъдат помнени дълги години. Благодарим ви, че с вашата подкрепа, футболистите успяха да надиграят Ботев и да покажат кой е най-добрият отбор в Пловдив.

Точно тези моменти и емоции ни носят на всички ни безкрайна енергия и мотивация, които ни дават сили да продължаваме да се борим и да мечтаем.

Заедно изписахме името на Локомотив със златни букви в историята. Ще продължаваме да го правим! Заедно можем много повече!

БЛАГОДАРИМ ВИ!

Този браузър не поддържа видео елемента.



Виж коментарите (4)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 9
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).