Венци Стефанов: Още ли ще ме кълнат тези от Ботев (Пд)?

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (25)
12:01 / 16.05.2019
17412
Президентът на Славия Венци Стефанов се заяде с феновете на Ботев (Пд) след снощния загубен финал за Купата на България от вечния съперник Локомотив. Босът на “белите" се оплака, че е имало клетви по негов адрес от привърженици на жълто-черните, като дори са му се обаждали по телефона. Именно поради тази причина членът на Изпълкома на БФС е стискал палци за Локомотив във финала.

"Нали видяхте какво се случи на финала за Купата. Локомотив вкара много красив гол. Още ли ще ме кълнат тези от Ботев Пловдив? Ще им кажа, че куче, което ме е лаело, винаги е побеснявало. Локомотив заслужено спечели", избухна Венци Стефанов пред Спортал.

Той направи коментар и на играта на звездата на Ботев Тодор Неделев, но не конкретно във финалния мач.

"Националният отбор на България има нужда от нападател и от градивни полузащитници. Защото в отбора има джаскачи, но нямаме градивни футболисти в средата на терена. Има един Тодор Неделев, където се опитва да измисли нещо, но само го въртят. Един път в центъра, после на крилото", каза ексцентричният шеф на Славия.


Виж коментарите (25)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 9
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).