ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Агро
Разтърсващ финал в "Гласът на България" разплака треньори и зрители
Автор: Васил Динев 10:15 / 06.05.2019Коментари (6)17738
6 запомнящи се музикални битки сложиха край на вокалните двубои в "Гласът на България“ в неделя вечер по bTV. Михаела Филева, Камелия, Графа и Иван Лечев избраха последните таланти, с които продължават напред в шоуто.

По време на вокалните двубои треньорите се разделиха с половината участници от отборите си и влизат в новия етап на шоуто – Нокаутите, с по 7 изключителни изпълнители. В него всеки участник ще се състезава за място на един от трите стола на сцената. Оцелелите след последното изпълнение в съответния отбор ще получат шанса да се борят за зрителския вот в концертите на живо.

Разтърсващ финал на най-тежкия за треньорите етап от шоуто постави дуета на Пирина Христова и Антон Гюров, които разплакаха треньори и публика с изпълнение на народната песен "Зайди, зайди, ясно слънце“. "Това бе истински музикален българо-космически сблъсък!“, коментира представянето им Камелия. "Беше велико, накарахте ни да се почувстваме горди, че сме българи!“, добави Михаела Филева.

Вълнението на треньора им Иван Лечев бързо премина в сълзи и той направи трудния избор към "Нокаутите“ в шоуто да продължи Антон. По-малко драматичен, но също толкова емоционален за ветерана в журито, бе вокалният двубой между един от най-силните му рок таланти – Тодор Ковачев и сценично обиграния юрист Борис Байчев. Избора си да продължи напред с Тодор, Лечев обоснова с по-голямото умение на 29-годишния софиянец да предаде чувството на песента.

Камелия избра да остави в отбора си за следващия етап от надпреварата две млади момчета с изразен собствен стил - учителя по музика Георги Пеев и Тино Хаджиев. Българският Ник Кейв, както стана известен Тино, отново спечели одобрението на фолк дивата, както и признанието, че на сцената на шоуто никога не се е качвал изпълнител с подобен нестандартен тембър.

Най-равностойният дует в епизода – между Марта Цветкова и Нели Стойнова, изправи Графа пред дилема, която той предпочете да разреши със сърцето си. След изпълнението Влади Ампов избра да продължи с 18-годишната Марта, която трогна цяла България със силата на духа си. Младото момиче за втори път пя с патерици на сцената и дори се закани да натупа треньора си с тях, ако не я пусне към следващия етап в шоуто. "В мен гори огън, който е много цветен и това не трябва да се изпуска. Иначе ще те запозная с Гошо и Пешо“, закани се тийнейджърката, която е дала мъжки имена на верните си помощници в придвижването.

Михаела Филева завърши поредицата от емоционални решения по време на вокалните двубои като противопостави две талантливи 16-годишни момичета - Христиана Рандева и Невена Александрова. За да избере с коя от тях да продължи, Михаела постави високо летвата за изпълнението им с песента "No Tears Left To Cry“. С признанието, че е очаквала повече и от двете, Михаела предпочете по-разпознаваемия глас на Христиана, но не пропусна да я потупа шеговито с думите "Ти си за бой и шамари“. По този начин Филева си спечели прякора "строга господарка“ от Графа, а Лечев се включи в шегата с обещанието да й подари подходящи за новата й роля аксесоари.



Още по темата: общо новини по темата: 1871
14.12.2019 »
14.12.2019 »
14.12.2019 »
10.12.2019 »
07.12.2019 »
26.11.2019 »
предишна страница [ 1/312 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Невярвах че готвят чалгаджиски финал ама май натам отиват нещата.... Чвно и лечев се е потдал на парите.....
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Ботев в Първа лига, сезон 2023/2024
Почина патриарх Неофит
Убиха Мартин Божанов - Нотариуса в София
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: