Ексклузивно: Шефът на пловдивската полиция говори пред Plovdiv24.bg относно дербито за Купата

Автор: Стойчо Генов
Коментари (1)
09:58 / 30.04.2019
8334
Шефът на пловдивската полиция старши комисар Атанас Илков говори ексклузивно пред камерата на Plovdiv24.bg за предстоящия финал за Купата на България между Ботев и Локомотив. Както е известно, историческият сблъсък за ценния трофей е на 15 май на националния стадион "Васил Левски" в София.

"Изпитанието, пред което ще бъдем изправени, е голямо. Създаваме организация, която ще бъде свързана с огромен ресурс от сили и средства, които ще обезпечат сигурността на територията на Пловдив, по самото придвижване по магистралата, на територията на София и обратно по прибирането към Пловдив. Задължително ще има полицейско присъствие около феновете, те ще бъдат придружавани от наши служители", заяви Атанас Илков пред Plovdiv24.bg.

"Ще вземем всички необходими мерки, за да не допуснем хулигански прояви и напрежение между двете агитки. Ще бъдат ангажирани максимален брой полицейски служители за нормалното протичане на този мач. Естествено, че ще присъствам на мача. Нямам пристрастия към двата отбора, така че нека да победи по-силният", каза още шефът на ОДМВР - Пловдив.

Гледайте цялото му изказване в прикаченото видео!

Този браузър не поддържа видео елемента.



Виж коментарите (1)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 9
Днес: 28


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).