Спартак ще измива срама в Шумен без трима титуляри

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
13:10 / 17.04.2009
1145
Трима футболисти, които са трайно контузени, ще отсъстват от мача в Шумен между местния Волов и Спартак Пловдив. Красен Трифонов разкъса бедрен мускул в последния мач с Локо Стара Загора, а Стефан Стойчев и Теодор Банев от дълго време лекуват стари травми. Футболистите са амбицирани да измият срама от домакинската загуба от Локомотив (Ст.З) в последния кръг, когато допуснаха обрат и паднаха с 1:2.

"Не е редно отбор като Локо (Стара Загора) да ни бие насред Пловдив. В Шумен ни чака тежък мач. Ние обаче ще играем за победа и за нашия президент Георги Колев", отсече опитния халф Христо Стаев. 32-годишният полузащитник пропусна мача с Локомотив (Стара Загора) заради наказание. Стаев се върна в групата за гостуването в Шумен. Вратарят на "гладиаторите" - Стоян Здравков - Бащата пък получи лека контузия тази сутрин, когато бе нацелен в лицето със силен шут, който му разкърви носа. Тренировката обаче продължи нормално, след като носа му бе запушен с памуци.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).