Фенклубът на Локо: Смяна на датата за финала е крайно неуместно!

Автор: Стойчо Генов
Коментари (4)
16:55 / 25.04.2019
8166
Фенклубът на Локомотив Пловдив излезе с официална позиция, с която се обявява против евентуалното преместване на датата на финала за Купата на България срещу Ботев, който е насрочен за 15 май.

Plovdiv24.bg публикува без редакторска намеса текста от Лаута:

Фенклуб "Локомотив Пловдив“ изразява недоумение от появилата се информация за възможна промяна на датата на финалната среща от турнира за Купата на България.

Организацията на нашите членове в чужбина и на транспорта до София започна още след първата среща, в която Локомотив Пловдив победи категорично с 4:0 и на практика направи реванша протоколен. Вече има ангажирани десетки автобуси, а мнозина са си осигурили самолетни билети за деня на мача.

Вероятно от БФС са изненадани от участниците на финала, но това е повод за размисъл в кои дни трябва да се провеждат важни футболни срещи, както и за това, че в България стадионите са в плачевно състояние.

Може би този мач ще бъде ясен сигнал към държавата и управляващите за крещящата нужда от изцяло нова политика в областта на спорта и строителството на нови стадиони, но не с предизборна цел, а в дългосрочен план. Ако в Пловдив имаше подходящ стадион, преместването на срещата там би било най-естественото нещо.

Намираме смяната на датата за крайно неуместна!


Виж коментарите (4)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 24
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).