Крушарски: Искам Ботев, но и на ЦСКА ще покажем как се играе футбол

Автор: Стойчо Генов
Коментари (16)
22:34 / 23.04.2019
5501
Собственикът на Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски отново беше в превъзходно настроение. Клубният бос изговори доста бисери пред журналистите, след като черно-белите се класираха за финала за Купата на България.

Ето какво каза Крушарски на излизане от националния стадион "Васил Левски":

Човек няма смисъл да живее без надежда. Винаги съм бил оптимист. Класирането за финала е награда за труда ми. Аз съм стигал много финали. Толкова, колкото вие не сте сънували. От две години сме готови за участие в Европа, но го изпускаме с една точка.

Няма да правим нова селекция, ако спечелим Купата. Тези момчета са взели една камара пари, нека си ги заслужат. Ако не съм убеден, че ще спечелим финала, щях ли сега да съм тук пред вас? Някога да съм казал някоя глупост? Каквото съм казал, винаги се е сбъдвало.

Днес футболистите си танцуваха. Това ако беше игра… Само мъчиха терена. Казах на шофьора да им каже да си платят нафтата.

Съперник на финала? По-добре пловдивско дерби, но и ЦСКА не е лош вариант. Ще им покажем как се играе футбол.



Виж коментарите (16)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).