Крушарски: Ако играем всеки път така, скоро ще сме шампиони! Ще бием Ботев в София!

Автор: Стойчо Генов
Коментари (4)
21:53 / 16.04.2019
5307
Собственикът на Локомотив Христо Крушарски бе в превъзходно настроение, след като неговия тим вече гледа към финала за Купата на България. Бизнесменът дори се размечта за шампионска титла, ако подчинените му играят всеки пътк така, както при победата над Септември с 4:0. Крушарски се закани и на градския съперник Ботев, ако има пловдивски финал за Купата.

Ето какво каза шефът на Локо на излизане от стадиона в Лаута:

Проспах си младините. Сега съм на 62 години и гледайте на какво приличам. Можеше да бъде и 5:0. Добър резултат, но важното е, че играта беше добра. Момчетата играха със сърце. Така ако се играе всеки път, скоро ще станем шампиони.

Това е млад отбор, чакайте малко. Сметнете колко е средната ни възраст. Имаме един 30-годишен, а другите са под 25 години. Винаги съм казвал, че когато има спектакъл, ще има и публика. Когато има лежерна игра, кой ще дойде да гледа "заспали чувства"?.

За финала ще си говорим, като минем през следващия мач. Без значение срещу кой отбор ще играем на финала - Ботев или ЦСКА. И двата са добре дошли! Как ми изглежда пловдивски финал в София? Нормално! Там не сме ги били, ще ги бием и там".



Виж коментарите (4)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).