Наплив от чужди мениджъри в Коматево заради Кайзер и Неделев

Автор: Стойчо Генов
Коментари (0)
09:08 / 16.04.2019
3625
Наплив от чуждестранни мениджъри се очаква утре в Коматево на първия полуфинал за Купата на България между Ботев (Пд) и ЦСКА-София. Интересът е предизвикан заради двама футболисти на "канарите" - звездата на тима Тодор Неделев и вратарят Даниел Кайзер, който след два месеца става свободен агент.

Полският страж май е попаднал в полезрението на клуб от елита на Австрия. Въпросният тим вече се е свързал с мениджърската агенция, която държи правата на Кайзер. Това поне твърди в днешния си брой "Тема спорт". Всеизвестно е, че Кайзер отказва на този етап да подпише нов договор с Ботев, а ръководството на клуба явно има претенции за сумата, която трябва да плати за правата на вратаря.

В Коматево се очакват и турски агенти, които работят с водещите клубове в южната ни съседка. Погледите им ще са насочени към изявите на Тодор Неделев. Plovdiv24.bg на няколко пъти вече писа, че най-сериозни в желанието да го привлекат са шефовете на Фенербахче. Сега обаче се твърди, че за национала се ослушват също така Коняспор и Кайзериспор, но тази информация изглежда твърде противоречива.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).