Невероятен късмет и четвъртфинал за две чаровни пловдивчанки в Португалия

Автор: Стойчо Генов
Коментари (0)
11:29 / 12.04.2019
2604
Пловдивчанката Александрина Найденова се класира за четвъртфиналите на двойки на турнира по тенис на твърди кортове в Обидош (Португалия) с награден фонд 25 хиляди долара. Нашето момиче и партньорката й Анастасия Шошина от Украйна имаха късмет и спечелиха без игра. Това стана факт, след като съперничките им Амина Аншба (Русия) и Анастасия Детюц (Чехия) се отказаха от участие.

До четвъртфинал на двойки достигна и другата пловдивчанка в турнира - Гергана Топалова. Тя и Даниела Висмане (Латвия) също спечелиха без игра първия си мач след отказ на съперничките им Йоана Лоредана Роска (Румъния) и Олга Парес (Испания). Следващите съпернички на Топалова и Висмане обаче са водачките в схемата Сара Бет Грей и Кейти Дън (Великобритания).

Гери, която преодоля квалификациите, загуби във втория кръг на сингъл от испанката Нурия Парисас-Диас с 4:6, 4:6 за 87 минути.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 19
Днес: 1


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).