ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Агро
Секнаха участията на Гери-Никол, баща й също спря кранчето
Автор: Екип Plovdiv24.bg 10:48 / 12.04.2019Коментари (2)42794
©
Тийнзвездата Гери-Никол напоследък изчезна от полезрението на феновете си. 20-годишната певица отдавна не е пускала нова песен, не ходи по участия и почти не е активна в социалната мрежа, а мнозина се запитаха какво се случва с нея.

Говoри се, че напоследък певицата е изправена пред сериозни парични затруднения. Тя няма продуцент зад гърба си и досега сама финансираше проектите си с подкрепата на родителите си, но баща й Николай Георгиев – Цайса, вече отказвал да цака безумни средства за приумиците на щерка си. Напоследък участията на варненката напълно са секнали – ако преди имаше по 5 ангажимента седмично, сега й се събират не повече от 3 участия месечно.

Не я канят по телевизионни предавания, а последната й песен "Устни" не успя да се превърне в хит и бе определена като "провал" от капризната аудитория. Татко й осъзнал, че няма никаква възвращаемост на средствата, които влага в кариерата на напористата девойка, затова й спрял кранчето и тя останала без материална подкрепа.

Някои от почитателите на Гери-Никол вече заподозряха, че може да има финансови проблеми, а други предположиха, че се готви да замине за чужбина. За разлика от конкурентката си Дара, която не ще да учи в университет, Яката дупара неведнъж е споделяла, че иска да продължи образованието си в САЩ. Пищната блондинка мечтаеше да пробие в Холивуд и доскоро беше убедена, че някой ден ще сбъдне своето желание. Засега обаче е изоставила и тази амбиция, коментират запознати. Хора от обкръжението на изпълнителката коментират, че освен финансови, напоследък тя имала и любовни проблеми.

Според мълвата от лятото насам Гери поддържала дискретна връзка с футболиста Кирил Десподов, който официално има друго момиче до себе си – Веселина, дъщерята на банкерката Цветелина Бориславова. През последния месец обаче спортистът се отдръпнал от певицата и се посветил на приятелката си. Разстроена, Яката дупара се опитала да си го върне, ала той не отговарял нито на съобщенията, нито на обажданията й.

Певицата имаше кратка връзка и с рапъра Kапо Верде, който е част от нашумялата сред подрастващите хип-хоп група БНР ("Бандата на ръба"). Истинското име на младежа е Мариян и с Гери завързали контакт покрай общ музикален проект, но тя бързо се отегчила от него и се хвърлила око на далеч по-атрактивния Десподов, пише "Уикенд".

Това не е първият път, в който наперената варненка излиза с футболист. Миналата година тя упорито флиртуваше с Благой Георгиев – Джизъса. Със спортиста - плейбой обаче също не й провървя, защото родителите й се намесиха и прекратиха тази връзка още в зародиш. Те били недоволни, защото щерка им прахосвала пари по Благо, купувала му скъпи дизайнерски дрехи и даже му позволила за кратко да се нанесе в луксозния й столичен апартамент.

Бащата на певицата останал изумен, когато научил каква сума е пръснала Гери по Джизъсa. Майка й Ирена също изразила крайно негативно мнение и под натиска на по-възрастните младата звезда била шута на футболиста. Той пък не си губи времето и бързо се ориентира към по-опитната плеймейтка Златка Райкова. Преди това Гери-Никол се забърка в кратка афера и с фолк звездата Константин.


Още по темата: общо новини по темата: 1871
14.12.2019 »
14.12.2019 »
14.12.2019 »
10.12.2019 »
07.12.2019 »
26.11.2019 »
предишна страница [ 1/312 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
.....яката дупара е взела да попръцква повечко,но вече не от проникване,а от вкусния бобец на мама.....
Aнонимен
на 12.04.2019 г.
0
 
 
Кьоравия да не се стиска а да вади пачките.Продавай бентлито ве кьорав плъх
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Кабинетът "Денков - Габриел"
Почина патриарх Неофит
Поскъпване на хранителните продукти
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: