ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Агро
Сашо Роман: Дичо се изгаври с мен, призовавам го на дуел!
Автор: Екип Plovdiv24.bg 12:32 / 20.03.2019Коментари (8)31012
"Дичо се изгаври с мен! Нито пея по този начин, нито изглеждам по този начин. Изпълнението му беше некадърно, разочарован съм от него". Това изригна пред "България Днес" фолклегендата Сашо Роман. Повод за гневните му думи беше превъплъщението на Дичо по време на последния епизод на "Като две капки вода".

В понеделник вечерта поп певецът влезе в ролята на чалгаря с най-хитовото му парче - "Мой ангеле". С имитацията си Дичо стана големият победител на вечерта, а журито и публиката избухнаха в бурни аплодисменти. След края на шоуто стотици фенове на "Капките“ възнегодуваха, че Дичо се е изгаврил с колегата си и изпълнението му е било пълна пародия.

"Тази песен само Сашо Роман може да си я пее... Преигра и го удари на пародия, което си е подигравка с тази емблематична песен!" и "Пародия, а не мога да повярвам, че публика и жури са на крака. Да не би да гледаме и слушаме различно предаване", бяха част от гневните коментари към случилото се в предаването.

Оказа се, че и самият Сашо Роман не е щастлив от това, което е видял на малкия екран. "Разбрах, че Дичо се оправдава, че имало ромски елементи в песента и затова не му се получило точно. Това е тъжна песен, а беше превърната в нещо нелепо. Не трябва само глас за това парче, а и да се изпълни с чувство. През годините много хора се опитваха да ме имитират, но на никого не му се получи. Няма кой да има моя глас", категоричен бе пред вестника ретро певецът.

"Чрез вашата медия искам да призова Дичо на музикален дуел, за да се види кой от нас двамата е по-голям певец. И не говоря да пеем попфолк. Мога да му покажа музикалните си способности в поп музиката и естрадата. Ще се дуелираме и истината ще се види. Положението ще е той или аз", каза още фолкаджията.

Сашо Роман призна, че избягва да гледа музикални формати по телевизията, защото се е разочаровал през годините. Направил изключение за "Капките“, за да види в каква светлина ще го представят.

Продуцентът Маги Халваджиян често е обвиняван от зрителите, че представя чалга песните и изпълнителите в неблагоприятна светлина, за да изглаждат пародийно. Въпреки нападките Дичо спечели първото място в понеделник вечерта.

"За първи път в шоуто имаме 60 точки за участник преди резултатите на публиката", анонсираха водещите преди ключовия момент за епизода. Следващата седмица той ще влезе в образа на Дичо и интересът на феновете към него е още по-голям.

"Много хубаво парче! Сашо Роман е голям!", заяви в първите секунди след имитацията си Дичо. А журиращите Фънки, Хилда Казасян и Любо Киров го похвалиха, че се е справил съвършено и напълно заслужава победата.

Другата голяма атракция на вечерта отново беше Милко Калайджиев, който влезе образа на Лиз от групата "Бони Ем". Визията му беше шокираща, а журито го похвали, че проявява силна доза самоирония към превъплъщението си.

Поп певецът: Приемам хвърлената ръкавица!

- Дичо, Сашо Роман заяви пред нашия вестник, че е разочарован от изпълнението ти. Приемаш ли подобна критика?

- Не знам защо не е доволен. Пълното единодушие на журито и останалите участници, както и реакцията на публиката показват, че съм се справил добре. Доволен съм от себе.

- Сашо Роман е сърдит, че не си имитирал точно пеенето и визията му.

- Винаги го има този момент, че едно изпълнение може да стане леко пародийно. Получава се едно преиграване, което отстрани може да не бъде одобрено. Спомням си преди години, че ме имитираха и мен. Тогава и аз не бях доволен, че бях представен по определен начин. Затова и донякъде сега мога да разбера разочарованието на Сашо.

- Сашо Роман те предизвика на дуел, в който да пеете парчета в твоя музикален стил, за да се види кой е по-добър певец. Приемаш ли?

- Приемам дуела! Не се страхувам от музикални предизвикателства.



Още по темата: общо новини по темата: 1871
14.12.2019 »
14.12.2019 »
14.12.2019 »
10.12.2019 »
07.12.2019 »
26.11.2019 »
предишна страница [ 1/312 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
истина е-няма нищо общо.Пуснете си едната песен и другата.Без да си музикант става ясно всичко.А журите и тримата са музиканти-просто дадоха едно рамо на Дичо.
-7
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (3)
0
 
 
Дичо не може да е изпил толкова водка за да ти имитира гласа.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Първа лига, сезон 2023/2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Кабинетът "Денков - Габриел"
Почина патриарх Неофит
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: