Треньорът на Витоша: Никакъв червен картон, вторият и третият гол бяха подарък

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (4)
14:49 / 17.03.2019
3853
Треньорът на Витоша (Бистрица) Росен Кирилов изрази доста любопитно мнение за загубата на неговия тим с 0:3 от Локо (Пд). Според специалистът резултатът не е бил реален, а пловдивският арбитър Георги Кабаков е ощетит сериозно Витоша в две ситуации.

"Резултатът не е реален. Първото полувреме имахме много остри атаки, дори след изгонването на Милчев. Загубихме концентрация при първия гол. Вторият и третият не искам да ги коментирам, защото бяха абсолютен подарък", започна коментара си Росен Кирилов.

"Положението за изгонването на Милчев - на пръв поглед, това не е никакъв червен картон. Игра тяло в тяло, а освен това нападателят на Локомотив не излизаше в явна ситуация за гол. Стори ми се, че съдията не ни даде и чиста дузпа, но трябва да видя пак тази ситуация", допълни още Кирилов.

"Поздравих момчетата, защото се бориха. Бяхме затворили Локомотив и те почти нямаха ситуации до грешката, която направихме при първия гол", завърши Росен Кирилов.



Виж коментарите (4)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).