Треньорът на Марица: Политиката на клуба трябва да се промени, ако искаме да вървим напред

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
10:43 / 27.02.2019
2924
Треньорът на ВК Марица Иван Петков направи доста интересно изказване след загубата на неговия тим срещу Щутгарт в последния мач от Шампионската лига. Пловдивският специалист намекна, че в клуба трябва да се направят кардинални промени в политиката, ако целта е да се върви сериозно напред.

"Бяхме неуверни в заключителните фази на геймовете. Трябваше да играем по-разумно в атака. Мисля, че надградихме от миналата година. За нас е по-трудно да бъдем конкуренти на отбори като Щутгарт. Срещу френски отбори бяхме горе-долу на едно ниво. Те имат сериозна класа", каза Иван Петков.

"Този опит, който натрупахме, е голям, но клубът може би трябва да промени политиката си. Няколко пъти съм споделял това с нашия президент. Нашият клуб трябва да има идея какво ще прави в Шампионска лига. Ние играем добре срещу силните. За да стигнем до тях, се иска време. Но трябва да се запитаме: Ние имаме ли шанс да продължим напред, трябва ли да се радваме на няколко победи", допълни още Петков, който е и селекционер на женския национален отбор.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 22
Днес: 9


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).