Треньорът на Щутгарт: Зала "Колодрума" е невероятна

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
16:57 / 26.02.2019
3094
Това е много важен мач за нас. Дойдохме в Пловдив, за да победим, защото ако спечелим, имаме възможност да се класираме за елиминациите. Ще бъде трудно след тежката загуба, която претърпяхме в неделя (б.а. – Алианц МТФ (Щутгарт) загуби финала за националната купа на Германия срещу Палмберг (Шверин) с 0:3 гейма), но ще се опитаме да останем фокусирани и да дадем всичко от себе си, за да спечелим тази среща.

Това заяви старши-треньорът на Алианц МТФ (Щутгарт) Янис Атанасопулос преди двубоя на отбора му с българския шампион Марица (Пловдив) от Група А в Шампионската лига. Мачът започва тази вечер (26 февруари) в 20:00 часа в зала Колодрума.

"Марица е много добър отбор. Те го показаха срещу нас и спечелиха миналата седмица срещу Безие (Безие), така че ще ни бъде доста трудно. Тази зала е невероятна и наистина сме щастливи да играем тук", допълни още наставникът на Щутгарт.


Виж коментарите (1)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 22
Днес: 13


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).