Академик потегли за Румъния, ще играе две контроли

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
16:29 / 21.02.2019
2225
Отборът на Академик Пловдив ще изиграе две контроли в Румъния в паузата на шампионата на Националната баскетболна лига. Пловдивският тим отпътува днес за румънския град Херкулане, където отседна в хотел "Минерва". В 19.30 часа тази вечер момчетата на старши треньора Асен Николов ще направят тренировка, а утре от 18 часа ще играят приятелски мач с отбора на Крайова, който се движи много добре в румънския елит и е ръководен от българския специалист Александър Тодоров.

В събота от 13 часа предстои нова контрола с Крайова, след което пловдивският тим ще отпътува обратно за България. Визитата на Академик Пловдив е по покана на румънския тим.

За Херкулане заминаха всички състезатели на представителния тим на пловдивчани без капитана Васил Бачев, който бе повикан в националния отбор за световните квалификации. С тима отпътуваха и контузените Сашо Груев и Питър Олисемека, като тяхното участие в срещите ще се решава на място. Груев пропусна реванша с Левски Лукойл за Купата, докато Олисемека контузи глезена си в същия двубой.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 9
Днес: 22
»


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).