"Моряците" удариха прехвалените "армейци" на Чичовото, вече са на точка от Ботев

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
16:55 / 16.02.2019
2703
Черно море демонстрира страхотна игра и удари ЦСКА-София с 2:0 в мач от 21-ия кръг на Първа лига, който се игра на стадион "Тича" във Варна. Аристот Ндонгала (7) и Радослав Василев (62) пронизаха вратата на "армейците" при повторния дебют на Любослав Пенев начело на гостуващия тим.

По този начин "моряците" запазиха 6-ото си място във временното класиране, като вече имат актив от 34 точки.

Варненци откриха резултата още в 7-ата минута. Мартин Минчев центрира в наказателното поле на ЦСКА, където Николай Бодуров сбърка в опита си да изчисти топката с глава и я прати на пътя на Аристоте Ндонгала. Той засече с глава в мрежата зад вратаря Витаутас за 1:0.

В 62-ата минута Черно море реши мача с втори гол. Мирослав Енчев центрира в наказателното поле на ЦСКА, където Ндонгала стреля с глава, Витаутас успя да спаси. След това отбитата топка отново попадна в Ндонгала, който стреля, но тя се спря в десния стълб на вратата на ЦСКА. Топката попадна в Радослав Василев, който отблизо не пропусна да вкара за 2:0.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 8
Днес: 9


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).