Германската звезда на Марица: Идвайте в "Колодрума" и викайте мощно за нас

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (2)
17:27 / 04.02.2019
4490
Германската звезда в Марица Катлийн Вайс даде специално интервю за Plovdiv24.bg преди гостуването на пловдивчанки на турския Вакъфбанк от 4-ия кръг на груповата фаза в Шампионската лига. 34-годишната разпределителка безспорно е най-титулуваната волейболистка, играла за жълто-сините в цялата история на клуба.

Вайс е два пъти европейска вицешампионка с Германия (2011 и 2013), бронзова медалистка от Световното Гран При (2009) и победителка в Европейската лига (2013). В богатата си клубна кариера печели шампионските титли и националните купи в Германия, Холандия и Чехия.

"Шансовете ни при гостуването на ВакъфБанк не са големи, но за нас е важно да подобряваме играта си. В първия мач в Пловдив срещу тях играхме добре, особено в последния гейм. Сега се надявам да спечелим повече точки и може и да вземем гейм", каза пред камерата на Plovdiv24.bg Катлийн Вайс.

"Остават ни и два домакински двубоя от Шампионската лига, в които се надяваме да постигнем първъта си победа в турнира. Играем пред наша публика, познаваме добре залата и се надявам зрителите да ни помогнат да спечелим", допълни германката.

"Зала "Колодрума“ ми харесва. От една страна – тя е много голяма. От друга страна – местата са много близо до игрището и може да почувстваш подкрепата на публиката, когато играеш. Създава се една много добра атмосфера. Тази зала е една от най-добрите, в които аз съм играла. Призовавам всички да доведат приятели, семейство и да викат колкото е възможно по-шумно. Това ни помага, а и се надявам зрителите да се забавляват", каза още разпределителката на Марица.

Кои са любимите й места в Пловдив и любимите й храни от българската кухня вижте в прикаченото видео!

Този браузър не поддържа видео елемента.



Виж коментарите (2)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 9
Днес: 2


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).