ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Агро
Спират "София ден и нощ"
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:02 / 04.02.2019Коментари (10)83370
©
Хитовата доскоро продукция "София ден и нощ", любима на тийнейджърите, е на път да слезе от екран след 4-годишно излъчване в късните часове на делничните дни. Напоследък рейтингът на сериала е паднал под критичния минимум, сюжетните линии са видимо изчерпани, а актьорите все по-често недоволстват от ниското заплащане. Миналата седмица е бил заснет последния епизод на поредицата, разкриха източници на "Уикенд" от продукцията. Най-вероятно финалната сцена ще бъде излъчена в края на май.

Сагата, която няколко години събираше пред малкия екран зрители на всякаква възраст, със сигурност няма да има нов сезон. Интересни идеи за още епизоди липсвали, а участниците изгубили мотивация, защото не се чувствали достатъчно оценени във финансово отношение. От кухнята на поредицата твърдят, че актьорите получавали смешните 130 лева за епизод дори във времето, когато "София ден и нощ" имаше разбиващ рейтинг. "Снимам по 16 часа на ден, цяла България ме знае, а ми дават жълти стотинки. Хонорарът ми не е мръднал вече няколко години – колкото взимах в началото, толкова и сега!", гневял се Кристиян Кирилов, който изигра ролята на глуповатия, но добродушен Митко и бързо се превърна в един от най-големите любимци на зрителите. Заради остри различия с продуцента Краси Ванков героя му е отстранен, но все още се излъчват епизоди с негово участие. 

Говори се, че всички риалити звезди са подписали железни договори и сумите, които получавали, били уточнени предварително, без право на промяна. В началото пишман актьорите се съгласили на условията, защото били жадни за внимание и слава, но когато станали разпознаваеми и самочувствието им скочило до небето, започнали да проявяват съответните претенции. На всичкото отгоре, участниците нямат право да дават никакви интервюта и да участват самостоятелно в рекламни инициативи, докато тече излъчването на "София ден и нощ".

Най-известните сред тях - Кристиян Кирилов и Димитър Илков (в ролята на Дани), настоявали за двойно увеличение на заплащането, ала продуцентите порязали мераците им. В крайна сметка много от актьорите напуснаха, а други се захванаха със странични дейности, които им докарват много по-добри доходи. 

Напоследък сюжетът на шоуто съвсем се е изчерпал откъм интересни идеи и героите тъпчат на едно място. До този момент са излъчени повече от 800 епизода, а героите се влюбваха, събираха се и се разделяха, плакаха и се смяха – всичко това под зоркия поглед на камерите и на зрителите. След първия епизод, излъчен на 29 септември 2015 г., се смениха много персонажи, но най-популярните сред тях останаха докрай. 

Образът на хазяина Боби – собственик на апартамента, в който се развиват голяма част от историите, се играе от Милчо Ченков – Мимо. Той е бивш спортист и отделно от сериала върти собствен бизнес. За разлика от героя си, Милчо е щастливо женен, има две деца и няма никакво намерение да се развежда. Той е запален рокаджия, посещава всички рокерски събития и обожава татуировките. Ченков разказва, че се явил на кастинг за сериала като на шега, но продуцентите взели, че го харесали веднага и му дали ролята. Докато течеше продукцията, екранния Боби направо се видоизмени – той е напълнял с 23 килограма от първата серия до сега и ако в началото приличаше на леко запуснат бивш спортист, сега мяза на дебел чичко-тарикат. 

Единственият от актьорския състав, който има по-сериозен опит пред обектива, е Димитър Илков - екранният Дани. Той е участвал в няколко американски филми. Е, ролите му били епизодични, но пък му донесли ценен опит. Хвали се, че е бил в един кадър с холивудската звезда Брат Пит в "Троя", а в "Непопедимите" 3 и в "Живи машини" се е снимал с Антонио Бандерас. Хубавецът Димитър има дъщеря в предучилищна възраст, но с майката на детето е разделен отдавна. Той мечтае за големи роли в киното и се надява след сериала кариерата му да тръгне нагоре. 

Феновете на "София ден и нощ" определят зевзека Коки като най-забавния съквартирант. Истинското му име е Крис Ненков и в истинския живот изобщо не е такъв смотаняк, какъвто го играе в сериала. Той има сериозна връзка с красивата манекенка Анджела и по всичко личи, че любовта им е в разцвета си. Най-голямата звезда на поредицата безспорно е Кристиян Кирилов в образа на Митака. Нацепеният мачо от Шумен покори женските сърца с атлетичната си фигура и чаровна усмивка. От няколко месеца екранният Митко е обвързан с младата надежда на "Пайнер" Джулия и се говори, че тя обещала да му пробие път в чалга средите. Младата певица правела всичко възможно да угоди на популярното си гадже. Тя го посъветвала да се запише на уроци по вокално майсторство и да развива гласа си, а после обещала да му уреди договор с Митко Пайнера. 

Кристиан се кани да се превърне в най-силната конкуренция на чалга идолите Галин, Константин и Фики Стораро. Той е убеден в успеха си, макар че гласовите му данни не са впечатляващи. Любимецът от "София ден и нощ" разчита най-вече на външния си вид и на големите си бицепси. "В днешно време повечето изпълнители рапират, а не пеят. Важното е, че изглеждам добре!", разправял Кирилов пред хора от обкръжението си. Сериалът се оказал тесен за амбициите на мачото, който искрено вярва, че е всестранно развит талант, въпреки натрапчивия си диалект. 

Друго разпознаваемо лице от продукцията е Симона, чието истинско име е Калина Иванова. Тя попаднала в сериала след като завършила гимназия, а сега е на 23 години. Твърди, че героинята й много прилича на самата нея като характер и може би затова й било толкова лесно да влезе в образа. Слуховете я свързваха с колегата й Адриан Зурков, но двамата отричат да са били гаджета. 

Адриан играе ролята на лошото момче в сериала и също като Кристиан Кирилов се радва на много фенки. Героят му Марио е безскрупулен женкар с тежко детство, което се отразява на всичките му интимни връзки. В реалния живот Зурков е професионален фитнес инструктор и си изкарва прехраната, като помага на хората да изградят по-здравословен начин на живот. Зурков има доста клиенти от чужбина, които консултира по интенет. Брат му е собственик на верига фитнес зали в САЩ и по всяка вероятност Адриан ще отиде в Америка, където инструкторите получават сериозни заплати. Той имаше връзка с плеймейтката Таня Дешева, която спрягат за двойничка на Николета Лозанова. Kрасивата блондинка Калина Кузманова влезе в ролята на Галя. Неотдавна тя напълни бюста си със силикон и зарадва почитателите си с разголени снимки по бански. Русата фурия се занимава още с мода, има опит и на професионалната сцена – играла е в постановката "Женско царство" в Сатиричния театър. 

Най-романтичната натура в "София ден и нощ" е приятелката на Дани – Михаела. В нейния образ влезе красавицата Елизабет Фейм ,която има хиляди последователи в социалната мрежа и се радва на голям зрителски интерес. Тя изтъква, че няма никакви естетични корекции по себе си, защото се чувства достатъчно уверена и без тях. 

В сериала се подвизаваше и еротичният модел Бояна Генова, станала известна като "малкото коте" на футболиста Валери Божинов. Тя напусна поредицата заради ниското заплащене и се върна към голямата си страст – голите фотосесии. Клюките гласят, че по време на съвместната си работа Бояна и Кристиян Кирилов започнали интимна авантюра, която не изтраяла дълго и всеки поел по пътя си. 

Друга плеймейтка, спрягана за любовница на екранния Митак, е пищната брюнетка Анна-Мария Чернева. Секс бомбата се появи на мястото на русата силиконка Александрина Янкова (Поли), която преди време напусна продукцията със скандал. Анна-Мария е участвала и в друг риалити формат – "Истински истории", както и в реклами за бързи кредити. Преди няколко години пък се пробва като фолк изпълнителка. Тя е една от малкото красавици, които успяха да се отъркат в холивудската звезда Джейсън Стейтъм при гостуването му в България преди 5 години. Имаше връзка и с плейбоя Христо Сираков, известен като Ицо Стоте манекенки, пише 'Уикенд".


Още по темата: общо новини по темата: 1871
14.12.2019 »
14.12.2019 »
14.12.2019 »
10.12.2019 »
07.12.2019 »
26.11.2019 »
предишна страница [ 1/312 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
Aнонимен
на 04.02.2019 г.
+1
 
 
Това е единственото предаване и биг брадър разбира се, лишени от смисъл.
Aнонимен
на 04.02.2019 г.
0
 
 
Не мисля че са слухове защото от ИГ знам че сериала не се снима от лятото така че наистина ще спре
Aнонимен
на 04.02.2019 г.
+1
 
 
най сетне. такава тъпня и толкова деградирало предаване добре, че го спряха. само простотии и тъпотии.
Aнонимен
на 04.02.2019 г.
0
 
 
Има толкова много предавания с нисък рейтинг... Как пък точно решихте да спрете реалитито, което събира малки и големи пред екрана. Това е някъв ужас или пак са поредните слухове.. За толкова много време това сигурно е 10 тия слух, че ще спират най - якото реалитито.
Aнонимен
на 04.02.2019 г.
0
 
 
Аз обичам българските сериали, ама това нещо го направих още с 1 еп.
+1
 
 
Най-после и тази боза спира!УРААААА!
на 04.02.2019 г.
+2
 
 
Разгеле!!! Неадекватно присъствие на екран колкото и турските сапунки.
Aнонимен
на 04.02.2019 г.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Първа лига, сезон 2023/2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Кабинетът "Денков - Габриел"
Почина патриарх Неофит
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: