Двама пловдивчани ще играят за България на Европейската отборна зимна купа

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
11:16 / 01.02.2019
1583
Тенис националите на България до 16 години ще играят срещу Словакия на четвъртфиналите на Европейската отборна зимна купа във Варна. В състезанието ще участват общо седем отбора. Смяна в състава на Сърбия остави нашите момчета като втори поставени в схемата.

Така България ще започне от четвъртфиналите. При успех нашите надежди ще играят срещу Испания или Великобритания. Надпреварата е от 1 до 3 февруари в реновираната зала "Владислав" на спортен комплекс "Черно море".

България ще бъде представена от Пьотр Нестеров (TK "Черно море Елит", Варна), Иван Пенев (TK "Локо 98", Пловдив) и Владимир Попов (TK "Стоянстрой", Пловдив). Капитан на българския отбор е Кристиян Илиев.

Освен България в турнира ще вземат отборите на Великобритания, Черна гора, Сърбия, Словакия, Испания и Турция. Първите два отбора ще се класират за финалите във Франция през месец февруари.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 8
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).