Иван Петков разкритикува Марица: Не съм доволен, играем много разсеяно

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
17:04 / 29.01.2019
2412
"Някои от момичета имаха проблеми и затова останаха извън игрището. Но нормално е всички да играят, това е идеята и имаме нужда от това. Малко трудно се адаптирахме и мобилизирахме в мача. Левски (София) имат млади волейболистки, агресивни, натискат със сервис, води ги емоцията. Това са нормални неща, играха добре и ги поздравявам за това". Това заяви треньорът на Марица Иван Петков относно победата на неговите възпитанички с 3:0 над Левски.

Ето какво още каза пловдивският специалист:

"Не съм доволен от моите състезателки, от гледна точка на това, че изпуснахме отработени ситуации, които не можахме да ги обработим в първо подаване. Проблемът е, че играем много разсеяно на моменти в атака и в защита. Този проблем го имахме и в Щутгарт при гостуването на Алианц МТФ (Щутгарт) в Шампионската лига. Играхме добър волейбол, но липсата на добри решения, особено в атака след защита доведоха до този резултат".

"Свършихме работата перфектно на блок, добър сервис бихме, но разликата дойде от решенията, които взехме в атака. В този мач пак взимахме общо взето същите решения, разлика бе, че Левски е млад отбор и не е на това ниво, което бе германския тим".

"Другото, което може би изигра роля, е подценяване на мачовете от нашето първенство. Това може би е нормално, не искам да оправдавам никого, но с оглед на това, че се върнахме от Германия има недобра концентрация, която не искам да виждам в бъдеще“.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 8
Днес: 5


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).