Капитанът на Локо: Можем да победим всеки отбор в България

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (2)
17:34 / 28.01.2019
3942
Капитанът на Локомотив (Пловдив) Димитър Илиев бе интервюиран от родни журналисти след края на днешната първа контрола на черно-белите, приключила 2:2 срещу Динамо (Тбилиси). Димитър Илиев вкара второто попадение за черно-белите след точно изпълнена дузпа.

Ето какво каза нападателят:

"Получи се доста полезна проверка. Грузинският футбол се отличава с много единоборства и скорост. Показахме добри неща в атака. В защита има какво да се желае, защото допуснахме много грешки. Позитивите са повече от негативите. Тепърва започваме да намираме игровия ритъм".

"Досега тренировките бяха по-тежки. Помпихме краката. Сега трябва игрова практика. С всеки мач ще изглеждаме все по-добре и за първия мач от първенството ще бъдем в добра форма. Тренираме на 100 процента. Атмосферата в съблекалнята е повече от добра".

“Надявам се пролетният дял да е много по-добър от есенния. Можем да победим всеки отбор в България, но ни липсва постоянство. Целта ни е влизане в шестицата. Важното е да показваме офанзивна игра. Реалната цел е шестото място. Левски, Лудогорец и ЦСКА са с едни гърди напред, но другите отбори са с изравнени сили. В исторически план Локомотив побеждава често на “Герена". Жребият за Купата е повече от приемлив, имайки предвид, че избегнахме Лудогорец и ЦСКА. Етър е добър отбор, но като гости играем добре".


Виж коментарите (2)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).