ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Агро
Наталия Симеонова откровена до болка, обясни защо е напълняла толкова много!
Автор: Екип Plovdiv24.bg 17:35 / 03.01.2019Коментари (17)98665
©
Бившата фея на любовта Наталия Симеонова се появи в ефира на "Преди обед“ абсолютно неузнаваема. Няма и помен от красавицата, която някога водеше предаването "Рококо“ по БНТ. Още в "Море от любов“ тя започна да трупа килограми, но сега положението  е излязло извън контрол. Проблемите й с фигурата започнаха след раздялата с бившия й съпруг Денис Ризов. А когато се оказа, че с кариерата й на водеща е свършено, Наталия още повече се депресира, писа "Галерия“.

След като "Предай нататък“ падна от екран преди години, тя не е получила никакви оферти или ново предложение. Тя и не желае да има нищо общо с телевизията у нас. Не и в сегашния й вид. В момента гилдията, към която принадлежи и тя, я омерзява.

Колкото до килограмите си, Наталия заявява: "Смятам, че всеки интелигентен човек би разбрал, че става въпрос не за липса на воля или лакомия, а просто за здравословен проблем. Полагам много усилия, за да отслабна, но ми е трудно. По едно време направих 90-дневната диета и свалих 10 килограма, но след това ги възстанових. Пих лекарства много дълго време и от тях качих страшно много килограми. Не съм много постоянна в режимите си. Периодично си казвам: никакво брашно и захар, и хрупам моркови и краставици един месец и изведнъж ми омръзва. И с неистови мъки свалям 3 кг. Вероятно това е проблем и заради възрастта. Опитвам се да се приема такава, каквато съм, въпреки че не се харесвам изобщо физически. И ми е дискомфортно, но в същото време си давам сметка, че просто имах здравословен проблем“, сподели Наталия.

Тя добави, че има велоергометър и бягаща пътека у тях, но има травма на главата и от малка й е забранено да спортува.

Раздялата с Денис Ризов е била най-тежкият й момент. Не е яла, нито е спала и в един момент се наложило да посещава психотерапевт. Той й дал антидепресанти, които разбъркали тотално хормоните й и тя се простила завинаги с предишната си фигура. Болно й е, че в България вместо да приемат различните, предпочитат да ги обиждат и да им се присмиват.


Още по темата: общо новини по темата: 1871
14.12.2019 »
14.12.2019 »
14.12.2019 »
10.12.2019 »
07.12.2019 »
26.11.2019 »
предишна страница [ 1/312 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
DoCash, долните ми мнения са написани от личен опит! Преди 9 години, когато бях на 29, след хранително натравяне и скорошна раздяла с тогавашната ми приятелка получих хормонално разтройство и метаболизмът ми рязко се забави. За 3 месеца качих 19 кг, но знаеш ли защо? Защото като млад ядах каквото ми падне - всякаква вредна храна и газирани напитки, съответно в един момент тялото решава да "протестира" и да даде знак, че ако всичко това продължава още малко, ще има лоши последствия. Но аз в тези три месеца след това продължавах да се тъпча като прасе, тъгувах си както Наталия и редица други хора по загубената любов и почти не се движех, защото работното ми място беше на няколко пресечки от вкъщи. Спорт - нулев! И така трупах килограми, които се дължаха уж на хормоните (любимото оправдание на всички напълнели от преяждане). В един момент просто реших, че тая няма да я бъде повече така и започнах да се храня здравословно и по 5-6 пъти дневно, като въобще не съм намалявал количеството храна, а само нейните съставки. Започнах дейно да ходя по 5-8 км почти всеки ден, отивайки от "Хр. Смирненски" я до Гребната база, я до някой от хълмовете в града, я до "Тракия", до центъра и после обратно. Едно отиване до "Тракия" е 6-7 км в едната посока, общо към 13 км. Започнах да карам и велосипед в топлото време. След като свалих над 11 км, започнах и да тичам по половин, после 1 и от миналата година по 2 км на Гребната база 2-3 пъти седмично. Спрях да използвам асансьора и се качвах по стълбището. Преди всяко хранене или по време на готвенето започнах да правя за удоволствие по 10-20 лицеви опори, общо около 50-60 на ден. Сутрин след ставане и клекове. Всичко това се превърна в навик за мен и отдавна не го приемам като някакво полагане на усилия по задължение. Човек има ли ЖЕЛАНИЕ да промени нещата, ще успее да го стори. Но ако вместо това му е по-удобно да има ОПРАВДАНИЯ, тогава сам си е виновен и другите няма как да му помогнат.
+1
 
 
Изумително е колко много специалисти има по здравословен начин на живот! Браво! Похвално!!! Трябва да сме най-здравата нация, сигурно статистиката бърка нещо...
Aнонимен
на 04.01.2019 г.
+1
 
 
Ако се запише на плуване дори и да не плува само да щляпа и подскача в басейин 28 градуса секе ден или през ден по час час и половина ще ослабне а и нервите ще си подобри . Губят се по 700 до 800 кл на ч.
Aнонимен
на 04.01.2019 г.
+1
 
 
Наталия си е Наталия колкото и килограми да има сърцето и е тройно по голямо какво значение има тялото ако някой от нас направи поне на половина от добрините,които е сътворила и щастието което е донесл на не един човек то света ще бъде прекрасен,но забравяме всичко това нали ?!гледаме как да я оплюем за това че не изглежда като скелет а знаете ли че ДиБЕЛЛА означава Ди-двойно Белла красива е Наталия ти си двойно по красива . ,,Който се смее на глава му се лее ,, -стара БГ поговорка така, че нека всеки да си гледа собственото огледало.
Aнонимен
на 04.01.2019 г.
Aнонимен
на 04.01.2019 г.
+1
 
 
Да става веганка без захари и рафинирани въглехидрати и след 1 година ще е манекенка
Aнонимен
на 04.01.2019 г.
+1
 
 
Раздяла с човек, който си обожавал,а той те е предал си е истински шок!!! Аз също го изживях, и също бях 45 дни пациент на ЦПЗ - център за психично здраве.... и също станах почти двойна.... само че с тази разлика че преди това бях 39 кг, така че от 40 кг...станах 78кг., което си е точно двойна....Трябваха ми години, докато приема това като факт!!! Но вече всичко е под контрол, осъзнах че не може да накарам никой да ме обича, по-важно е сама да обичам живота и сега килограмите сами бавно и постепенно влязоха в някакво нормално положение. То е ясно че няма да стана пак 40 кг, но едно средно ниво от едни 67-68 кг, за една дама вече на възраст си е нормално. Аз вече смятам фигурата си за нормална. Пожелавам и на Наталия да се чувства добре в собствената си фигура. И да е щастлива! А защо не и нова любов!!! Успех!!!
Aнонимен
на 04.01.2019 г.
+3
 
 
Простотия е коментара на този който реши че е мързел. Много прост народ има. Всички антидепресанти увеличават драстично теглото. Освен това има заболявания на щит.жлеза които са придружени от много сериозно напълняване. Едно от тях е Хашимото. Добре е човек преди да плюе и пише глупости,малко да се ограмоти за да не се излага.
Aнонимен
на 03.01.2019 г.
+1
 
 
Е как ще е двойна, тази си е тройна!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Първа лига, сезон 2023/2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
БК Локомотив Пловдив
Ботев в Първа лига, сезон 2023/2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: