Примамлива оферта от Китай за Неделев, той се дърпа

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (13)
09:11 / 19.12.2018
7188
Звездата на Ботев (Пд) Тодор Неделев е получил примамлива оферта от китайския отбор Шъдзяджуан, където треньор е Ясен Петров. От азиатския клуб вече са се свързали с ръководството на жълто-черните, за да заявят интерес към национала.

От Коматево пък са разрешили представители на Шъдзяджуан да проведат предварителни разговори със самия футболист. Говори се дори, че Ясен Петров лично се е срещнал с Неделев, за да го убеждава да играе в Китай. 

На този етап обаче Тошко отказва да премине в най-многолюдната държава на планетата, съобщава "Меридиан мач". Футболистът не бил привлечен и от информацията, че там ще взима в пъти по-висока заплата. 

Първоначалният отказ обаче не е спрял Шъдзяджуан от сделката. Клубът, който завърши на шесто място в класирането на втора местна дивизия, а през новия сезон ще се бори за промоция в елита, ще прати в близките дни официална оферта за Неделев.

Азиатците вече са информирали колегите си в Коматево, че предложението ще е за около 1 000 000 долара. Ако се стигне до сделка и Ботев (Пд) продаде Тодор Неделев, то германският Майнц ще прибере над 60 процента от трансферната сума.


Виж коментарите (13)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).