Бивш футболист на Локо ощастливи Наско Сираков и Илиана Раева

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
17:11 / 14.12.2018
13986
Дъщерята на Наско Сираков и Илиана Раева - Виолета, съобщи блага вест в социалните мрежи. Красавицата се похвали с годежен пръстен в "Инстаграм". Чаровната дама най-после е получила предложение от дългогодишната си половинка Георги Коруджиев, на което е казала заветното "Да".

Plovdiv24.bg припомня на своите читатели, че Коруджиев е бивш футболист на Локомотив (Пловдив).

Двойката се е сгодила преди броени дни в Барселона, където е на почивка. Все още не е ясно кога ще е сватбата, информира Блиц. Виолета и бившият футболист са заедно от няколко години, като вече имат и двегодишна дъщеря, кръстена на баба си — Илиана.

"Приказката става все по-щастлива и красива с всеки изминал ден! Обичам те, мое слънце и звезди", написа Виолета, след като показа пръстените.

Любопитен факт е, че годежът се е състоял на 11 декември, докато семейството празнува сватбената годишнина на Илиана и Наско. Това е именно датата, на която те се женят, а сега празникът се превърнал в двоен за семейството.


Виж коментарите (1)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).