Много "черно-бели" шампиони и звезди на едно място

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (3)
09:48 / 12.12.2018
6017
Футболни звезди, дали много на Локомотив Пловдив, се събраха да празнуват заедно. "Черно-белите“ ветерани закриха официално успешната за тях 2018 година с пищен банкет в пловдивски ресторант.

На масата се събраха 8 от героите, спечелили шампионската титла за Локо през 2004 година – Велко Христев, Иван Пасков – Прасковата, Красимир Димитров, Роберт Петров, Александър Тунчев, Ванчо Траянов, Явор Въндев и Васил Камбуров. Звездната компания допълваха бившите капитани на Локомотив Здравко Лазаров – Електричката, Михаил Юмерски и Георги Мечечиев, както и халфът Атанас Георгиев и основният организатор на купона Стефан Саламанов.

Начело на компанията беше главният мениджър на отбора на ветераните - Ганчо Пеев, който с емоционална реч благодари на всички за участието им в мачовете на тима.

Plovdiv24.bg припомня на своите читатели, че през настоящия сезон Локомотив стигна до финала за Южна България от държавното първенство за ветерани, където ще се изправи срещу Берое или Нефтохимик. Преди това черно-белите елиминираха последователно Ботев (Пд), Левски (Карлово), Марица (Пд) и Хасково.


Виж коментарите (3)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).