"Лаута Арми" отговори на бултрасите за мелето в "Западен"

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (10)
13:20 / 05.12.2018
9485
Обединените под името "Лаута Арми" фенове на Локомотив отговориха чрез официалната си страница във Фейсбук на противниковия лагер от Ботев, относно обяснението на "жълто-черните" за снощното меле в район "Западен".

Plovdiv24.bg публикува официалното съобщение на "Лаута Арми" без редакторска намеса:

Не искахме да влизаме в полемики с депесарския електорат от околните на Пловдив села, но няма как да подминем поредната порция гнусни жълти лъжи след случката снощи. След като отказаха всякакви реални предложения за среща в неутрална зона без полиция, се наложи ние да отидем до Смирненски и да ги потърсим.

За пореден път обаче жълтите жени вървят ръка за ръка с приятелите си от милицията и се изтърсиха на срещата съпровождани от милиционерски бусове. Интересно откъде се появиха тази полиция след като минути преди това пред заведението, което наблюдавахме нямаше и един полицай?! След като същите тези мишки от страх докараха подкрепления с потни анархисти от Спартак Варна, Нефтохимик и някакви прошляци от Гърция, сега решиха, че им трябва и милиция за да е сигурно, че няма какво да им се случи.

Е този път обаче не стана точно така. Много поздрави на спринтьорите! След като нямат достойнство и кураж да се изправят срещу нас като мъже, войната, която започнаха да водят по нечестен начин ще им се връща двойно оттук нататък!

P.S. 

И нека някой обясни защо не си отидоха на резервацията в ресторант Южен Полъх, а се изсипаха в празно заведение имитирайки, че ние сме щели да бъдем там. Или случайно се направиха на неразбрали, че ще им бъдем в заведението, в което щяха да се събират.

Този браузър не поддържа видео елемента.



Виж коментарите (10)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).