Гришо: Няма да играя в София, това е частен турнир

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (4)
10:10 / 05.12.2018
5026
Григор Димитров за първи път проговори за евентуалното си участие на Sofia Open 2019. За съжаление обаче ракета №1 на България призна, че взетото решение е да не участва в надпреварата в "Арена Армеец". Той подчерта, че според него това е "частен турнир" и не би трябвало да има напрежение от неучастието му, съобщи btv. В същото време Гришо призова държавата да търси други начини да подкрепи развитието на тениса у нас.

"За момента не изглежда много добре (шансът да играе в София б.р.), решили сме да играем Ротердам и Акапулко, знам, че може да е разочарование, но не виждам защо трябва да има напрежение да играя в един частен турнир", заяви Григор Димитров пред btv.

"Не виждам защо трябва да има толкова много напрежение върху мен да играя частен турнир. Те пак ще ме видят. Защо трябва да правим частен турнир, ако можем да направим нещо много повече? Да се даде шанс не само за АТР играчи, но и за нашите си, за българите. Защо да не правим повече Фючърси и Чалънджъри в България? Ако се помага, нека се помага по-правилния начин", каза още Гришо.


Виж коментарите (4)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 26
Днес: 5


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).