Шеф в Ботев ще играе мач срещу големи звезди на италианския футбол

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
14:40 / 22.11.2018
7064
Първият по рода си международен детски футболен турнир на името на "Проф. Д-р Лъчезар Цоцорков“ ще се състои на 4 и 5 декември в зала "Арена Асарел" в Панагюрище. В надпреварата ще играят детските академии на футболните клубове на Милан и на Ювентус, които ще се съревновават с детските школи на набор 2008 на български футболни клубове.

В рамките на турнира и за подкрепа и мотивация на децата ще гостуват италианските футболни легенди Салваторе Скилачи, Франко Барези, Анджело Коломбо, Стефано Еранио, Стефано Такони, Морено Торичели, Диего Фикара. Италианците ще се изправят в приятелски "мач на звездите“ срещу българските бивши футболни национали Георги Иванов - Гонзо, Наско Сираков, Даниел Боримиров, Цанко Цветанов, Георги Петков, Бончо Генчев и тийм мениджъра на Ботев (Пд) Асен Караславов.

Международният детски футболен турнир е с амбиция да стане традиционен и да привлича все повече  деца в професионалния и в масовия спорт, както и да покаже, че в една неголяма българска община, каквато е Панагюрище, могат да се случват проекти на световно ниво.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).