Крушарски се договори с шеф на бразилски гранд, ще си разменят треньори и футболисти

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (9)
19:44 / 13.11.2018
5462
Локомотив Пловдив ще подпише договор за сътрудничество с бразилския футболен гранд Крузейро (Cruzeiro Esporte Clube), a двата клуба ще разменят треньори и футболисти от школите си и ще реализират съвместни инициативи. За това се споразумяха днес президентите на Локомотив и на Крузейро - Христо Крушарски и Вагнер Пиерес Де Са.

Утре, 14 ноември, президентът на Локомотив ще посети финала на Купата на Бразилия по футбол (Copa do Brasil de Futebol), където ще наблюдава класическия сблъсък между Крузейро и Коринтианс. Припомняме, че бизнесменът получи покана за това в края на миналия месец от бразилския клуб.

В рамките на визитата си, днес Христо Крушарски бе поканен за разговор с ръководството на Крузейро. По време на срещата му с Вагнер Пиерес Де Са бе обсъдено бъдещото взаимодействие между двата футболни клуба, а на финала президентите им си размениха клубни фланелки.


Виж коментарите (9)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).