ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Агро
Софи Маринова не спира да глези Гринго
Автор: Екип Plovdiv24.bg 11:13 / 08.11.2018Коментари (2)18280
©
Софи Маринова умори гаджето си Гринго от секс! Това стана ясно от участието на ромската гласовита изпълнителка в столична дискотека в понеделник вечерта. По време на едно от изпълненията си Софито подробно обясни как любимият й не е с нея, защото го е уморила от любовни изпълнения в кревата.

Спокойно... Гринго все пак е жив и здрав. Просто двамата с чалгарката се отдават на бурен сексуален маратон и мачото си остава вкъщи да почива, докато Маринова заработва с микрофон в ръка. Откакто Тодор Давидов беше пуснат от затвора, двамата си наваксват с интимните ласки и не пропускат възможност да намачкат чаршафите. Самата Софка не се свени да разказва, че с приятеля си често правят секс. И намеква, че работят за бебе, тъй като синът й Лоренцо иска да има братче или сестриче.

След поредното си жежко изпълнение Гринго преценява, че няма да ходи в дискотеката с любимата си жена, а ще остане да си почива. Това е изненадващо, защото бившият затворник зорко следи Софка, тъй като от началото на връзката им я ревнува. И не иска в нощните заведения да я закачат случайни мъже. Затова и броени дни след като беше пуснат от зандана, започна с обиколката си в Студентски град.

Сега дори и почитатели на Софито останаха изненадани, че е сама. Софка му отпусна края и направи запомнящо се шоу. Доста поразголената й рокля даде възможности на жадните мъжки очи да видят новата й татуировка - името на Гринго, оградено с червена целувка. Преди седмици Маринова намекна, че е увековечила любимия си мъж върху тялото си, но сега за пръв път публично показа рисунката.

Погледи повлече и огромният й бюст, та чалга любителите се запитаха дали Софи не си е увеличила гърдите. Оказа се, че корекция не е правена, просто роклята е създала симпатична илюзия.

"Имали сме трудни моменти с Гринго, знаете за перипетиите във връзката ни и няма да излъжа, ако кажа, че съм мислила да го зарежа. През ноември стават 3 г. от началото на връзката ни, най-трудно ни беше, когато беше в затвора. Имали сме и други проблеми в отношенията си, но това беше най-трудното. Но той излезе и любовта ни просъществува", коментира наскоро пред "България Днес" Маринова.

Любовна татуировка, свързана с любимата жена, си направи и Гринго. Мускулестият мачо вмъкна името на любимата си в диаграма за пулс, като буквата "ф" от Софи е под формата на сърце.

След като Гринго излезе от затвора след 10-месечен престой, ромската фурия не спира да го глези. Припомняме, че в края на септември миналата година Тодор бе задържан в обвинение за рекет и заплаха за убийство на айтоския бизнесмен Асен Атанасов. Възлюбеният на Софи и негов съучастник го изнудвали за 50 бона. Според слухове Гринго предприел този опасен ход, за да отърве Софка от борчове. Затова след излизането му от зандана ромският славей прави всичко възможно той да се чувства повече от добре.


Още по темата: общо новини по темата: 1871
14.12.2019 »
14.12.2019 »
14.12.2019 »
10.12.2019 »
07.12.2019 »
26.11.2019 »
предишна страница [ 1/312 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Секса е много важен за една връзка !Ако го има,върви добре,ако го няма,вече нещата отиват на зле и раздялата е близо ,така знам !И си е така !
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Кабинетът "Денков - Габриел"
Почина патриарх Неофит
Поскъпване на хранителните продукти
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: