ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Агро
Деси Банова и Росен Плевнелиев се местят в САЩ
Автор: Екип Plovdiv24.bg 14:35 / 07.11.2018Коментари (35)50132
©
Бившата синоптичка Деси Банова и експрезидентът Росен Плевнелиев се местят да живеят в Щатите. Близки до семейството разриха, че бившият държавен глава е получил неустоимо предложение от "Американската търговска палата“ за висок пост. Плевнелиеви дори вече се оглеждат за жилище във Вашингтон, което да е достатъчно просторно за четирите им деца.

Първоначално смятат да заминат заедно с бебето Йоан, а след като се установят, да вземат при тях и дъщерята на Деси – Йоана, която известно време ще живее с баба си. На гости ще им идват и двамата синове на Росен от Юлияна – Асен и Павел.

Като член на борда на директорите на "Американска търговска камара“ у нас Плевнелиев отдавна таял надежди да бъде избран за изпълнителен директор, но миналата година постът бе зает от Петър Иванов. Затова и когато получил покана директно от Вашингтон, не се поколебал и за миг да приеме предложението. Засега не се знае с какво ще се занимава Деси в Щатите. 

Последната й месторабота бе в Нова тв като водеща на рубриката "Истории на успеха“, където се задържа няколко месеца, преди да излезе по майчинство. "Деси е била единствено репортер и водеща и е кристално ясно, че няма да успее да се реализира в Щатите. Така или иначе, със заплатата на съпруга си едва ли ще й се налага да работи“, коментират нейни колеги. 

По-скоро бившата синоптичка ще се отдаде на грижите за децата, чиито брой ще расте правопропорционално на заплатата на Плевнелиев. Двамата се зарекоха след Йоан да имат поне още двама общи наследници, като още от догодина усилено ще работят за момиче. 

Междувременно излязоха и любопитни подробности около бракоразводното дело на Плевнелиев с Юлияна. Оказва се, че двамата са разделили не само имотите си поравно, но и грижите за децата. 

Определен е строг график, според който Асен и Павел ще живеят при баща си всяка първа и трета седмица от месеца, а всяка втора и четвърта – при Юлияна. Родителите ще се редуват и по време на училищните ваканции. Издръжката също се поделя поравно – както Росен, така и Юлияна трябва да плащат всеки месец по 500 лева за всяко от децата, твърди "Галерия".


Още по темата: общо новини по темата: 1871
14.12.2019 »
14.12.2019 »
14.12.2019 »
10.12.2019 »
07.12.2019 »
26.11.2019 »
предишна страница [ 1/312 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
Предлагам билков чай за регулиране на теглото .
0
 
 
Аз бих им предложил много по- добре платена работа при нас . Пак се работи в Америка и дори във Вашингтон . Необходимо е да разбират от маркетинг и физика .
0
 
 
Браво, най-сетне чудесна новина! Живи и здрави да са, все там да седят, ние тук калпав материал си имаме в изобилие, ето-дори за износ ! Че ако са тук ,току втори мандат спретнали на Него, но след случайният Герой какво толкова? И това ще понесем
0
 
 
Тоя прецедент трябва да го осъдят доживот. Такъв явен чужд агент нивга не е имало.
0
 
 
Абсолютен БЪЛГАРОФОБ !!! Поредното доказателство, че България НАПРАЗНО ЩЕ МУ ПЛАЩА ДОЖИВОТНА ПРЕЗИДЕНТСКА ПЕНСИЯ и куп други облаги!!! Докато ни "управляват" такива мижатурки и дупедавци, ще изчезваме все повече!!!
+4
 
 
Повръща ми се вече от информация за тези хора - те да не би да се интересуват от нас,че аз да се интересувам за тях -бягат от "РАЯ"
0
 
 
Най добрия български президент.Единствено той се опита да стопира руската инвазия в България.Не успява -какво да прави в България да гледа как Решетников назначава президенти ли.
+3
 
 
Продажник сега стана ясно къде си лизал.
+4
 
 
Поредните кадърни хора които напускат България прогонени от повсеместната завист и посредственост на населението на тази територия. Нищо чудно при положение че типичния съвет като искаш да се бориш с нещо тук е "Абе като не ти харесва: Терминал 2"
+2
 
 
Като чета коментарите по долу и се досещам,че ако на някой от по долу дрискащите им предложат работа извън България ,те ще си останат тук щото са патриоти.
+10
 
 
еми да защо да живее в Пирдоп след като помогна на крадците да копаят злато и отровиха всичко
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Кабинетът "Денков - Габриел"
Почина патриарх Неофит
Поскъпване на хранителните продукти
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: