Киров след мач №100 за Ботев: Загубихме заради липса на самочувствие

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (2)
16:58 / 04.11.2018
5178
Треньорът на Ботев (Пд) Николай Киров записа мач №100 начело на жълто-черните. Юбилеят на специалиста обаче бе помрачен от тежката загуба с 1:4 от Левски.

Ето какво бе мнението на Киров за двубоя на Герена:

Загубихме най-вече заради липсата на самочувствие при играта с топка. На стадиони като Герена и Армията трябва да проявяваш самочувствие. В предишните мачове моите състезатели показаха, че имат качествата, но явно сега не беше техният ден.

Абсолютно заслужена победа за Левски. Ние през целия мач имахме проблеми с владеенето на топката. Нашият тим е силен, когато владее топката Започнахме да излизаме от пресата чак при 1:4.

Може би е имало и умора и затова направихме някои ротации. Но не бива да се оправдаваме с умората. Направихме доста грешки. Два гола от статично положение не бива да се допускат в такъв двубой. Това означава, че не сме следели топката и не сме били концентрирани в ситуацията. На Кристиан Добрев ще се гласува доверие и в бъдеще.



Виж коментарите (2)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).