Общината стартира процедура за реконструкцията на стадион "Пловдив", вижте сроковете

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
12:06 / 15.10.2018
10277
Община Пловдив започва работа по процедурите за възлагане на обществена поръчка за реконструкцията на градския стадион "Пловдив“, предаде репортер на Plovdiv24.bg. Това ще отнеме около 6-7 месеца, а после предстоят нови 3 месеца за изготвянето на проект, заяви днес кметът на града Иван Тотев.

Първият етап е на стойност 15 милиона лева и включва всичко на Кота 0 - терен, писта, насипните трибуни, плюс един елемент от козирката, който е условно над Сектор А. При завършването му стадионът ще е готов да приема мачове от Първа лига.   

"Според юристите на общината оригиналният проект на стадиона от 1950 година на архитект Владимир Рангелов носи авторските права. За съжаление обаче този проект не бе открит, за да докажем по категоричен начин, че Владимир Рангелов е проектант. Той е починал преди години. Според нашите юристи няма как да се докаже, че архитект Маринов държи авторските права“, заяви зам.-кметът на Пловдив Георги Титюков.

Гледайте в прикаченото видео от 15:10 минута всичко по темата за стадион "Пловдив“!

Този браузър не поддържа видео елемента.



Виж коментарите (1)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 28
Днес: 13


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).