Локо продължава за Купата след късен гол в Несебър

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (2)
17:49 / 25.09.2018
6447
Локомотив Пловдив се класира трудно за осминафиналите от турнира за Купата на България. Това стана факт, след като черно-белите победиха втородивизионния ОФК Поморие с 1:0 в мач, който се игра на градския стадион в Несебър. Единственото попадение дойде чак в 85-ата минута и бе дело на Абделхаким Буна.

Първото положение за пловдивчани дойде още в 11-ата минута. Посинкович нахлу от дясно в наказателното поле и подаде към Димитър Илиев. Капитанът на Локомотив стреля, но вратарят на Поморие улови топката.

В 40-ата минута хубава комбинация между Посинкович, Димитър Везалов и Димитър Илиев завърши с центриране право в ръцете на стража на домакините.

В началото на второто полувреме домакините бяха близо до откриване на резултата. Подаване от левия фланг бе засечено от нападател на Поморие, но топката мина встрани от вратата на Мартин Луков

В 59-ата минута бразилецът Елитон Жуниор шутира от фаул, а вратарят на домакините изби.

Малко по-късно отново Елитон отново опита удар, но в аут. През последните 20 минути "смърфовете" още повече увеличиха оборотите и положенията се редуваха пред вратата на Поморие.

Първо Умарбаев направи атрактивен рейд между няколко играчи и отправи изстрел, който мина на сантиметри от целта. В 73-ата минута Посинкович също опита далечен шут, но за пореден път в аут.

Така се стигна до 85-ата минута, когато Локо стигна до скъпоценния гол. Димитър Везалов центрира от дясно и Абделхаким Буна засече с глава. Топката се удари в защитник на Поморие и влетя в мрежата за 0:1.

Локо игра в състав: Мартин Луков, Димитър Везалов, Асен Георгиев, Стивън Езе, Мустафа Абдулахи, Игор Банович, Елитон Жуниор, Димитър Илиев (к), (60- Парвиз Умарбаев), Вилим Посинкович, Ален Ожболт, Анте Аралица (46- Абделхаким Буна).


Виж коментарите (2)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).