Огромна реклама за Пловдив! Най-реномираните световни медии идват на Гребния канал

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
12:30 / 24.08.2018
8565
Над 140 журналисти са подали до момента заявки за акредитация за световното първенство по гребане за мъже и жени, което ще се проведе в Пловдив от 8 до 16 септември. Интересът към шампионата е огромен, като се очакват журналисти от най-реномираните световни медии, сред които "Ройтерс“, "Франс Прес“, "Асошиейтед Прес“, "Синхуа“ и др. На финалната кула се изграждат и специални студия за ВВС, ARD, ZDF и БНТ.

"Присъствието на толкова много чуждестранни журналисти е огромна реклама за Пловдив и България. Ние имаме самочувствието на опитни организатори и аз съм убеден, че ще покажем на света града и държавата си в най-добрата възможна светлина“, заяви председателят на организационния комитет Иван Попов.

Окончателният състав на България за първенството ще бъде определен след Европейското за мъже и жени до 23 години в Брест, на което ще участва Десислава Георгиева. Както е известно двамата ни водещи в момента гребци Кристиан Василев и Борис Йотов ще участват на двойка скул.

Първенството ще бъде посетено и от президента на Международния олимпийски комитет Томас Бах.

Гребният канал в Пловдив вече е напълно готов за старта на шампионата и през този уикенд ще бъде тестван по време на Балканиада за юноши и девойки младша и старша възраст.


Виж коментарите (1)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 9
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).