Още един емблематичен локомотивец отива под Аязмото?

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (2)
09:10 / 14.08.2018
6763
Спортно-техническият щаб на Берое вече е готов със заместник на Мартин Райнов, който ще продължи кариерата си в Левски. Заралии ще избират между българин и чужденец. Според запознати, родният играч е бившият капитан на Локо (Пд) и любимец на "черно-белите" привърженици Христо Златински. В момента 33-годишният екснационал има договор до следващото лято с румънския Университатя Крайова.

Халфът обаче не се ползва с доверието на старши треньора Денис Манджа, който дори му взе капитанската лента. Единственото, което притеснява зелено-белите, е възрастта на играча, твърди "Тема спорт". Затова те имат и друг вариант, свързан с чужденец, който е доста по-млад от Златински. Източници от Стара Загора твърдят, че става въпрос за аржентински полузащитник, който има европейски паспорт.

Ако Христо Златински премине в Берое, той ще стане вторият емблематичен локомотивец в тима след легендата Мартин Камбуров.


Виж коментарите (2)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).