Изхвърлят от съдийството съдия, порязал Спартак

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
11:09 / 11.03.2009
1727
Реферът от Павликени Венцислав Кознички ще бъде наказан, призна днес пред репортерите в БФС шефът на Съдийската комисия Димо Момиров. Какво точно ще е наказанието, ще се разбере днес, уточни Момиров.

Скандалният рефер ще бъде привикан да дава показания пред шефовете си в София. След обясненията на Кознички ще стане ясна съдбата му. "Той се опита да ни излъже. Написал е в доклада си, че единият от жълтите картони е на №6 от Спартак. Всъщност реферът дава 2 жълти картона на друг играч и не го гони", разказа член на СК. "Вторият отменен гол на Спартак е чист. Много му се събра на този рефер", добави Димо Момиров.

Кознички взриви футболния мир в Източната „Б" група, след като не изгони Мурад Ибрахим за 2 жълти картона и отмени чист гол на Красен Трифонов в събота срещу Любимец. И двата клуба поискаха преиграване на двубоя.

Вчера Спортно-техническата комисия на БФС не се произнесе дали ще има преиграване на мача от 16-я кръг Спартак - Любимец. Решението бе отложено с 24 часа и ще стане ясно днес. Хората от СТК очакват становище на Съдийската комисия, която след срещата с Кознички ще прецени дали има формално нарушение на правилата. Вероятността мача да се преиграе е голяма.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).