Киров: Левски са малко по-напред с подготовката! Иска ми се да вземем още играчи, но засега нямаме финанси

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (29)
11:46 / 19.07.2018
9410
"Успяхме да свършим работата, която бяхме планирали. Кампус, Пиргов и Стивън Петков са с нарушена подготовка и са проблемни за мача. В последния момент ще решаваме дали да вземат участие в мача.

Това, че Левски е без треньора е по-скоро плюс за тях. Когато има треньорска рокада, отборите винаги играят по-добре първите си мачове. Левски вече изиграха два официални мача, наблюдавахме ги, плюс една контрола гледахме. Това, че вече са изиграли два официални мача и то с настройка под напрежение, е в тяхна полза. Ние обаче ще намерим сили и начин да се справим с тези неща", заяви треньорът на Ботев Николай Киров.

"Наблюдавал съм няколко играчи, искам да привлечем някои футболисти, но говорих с президента и той заяви, че на този етап нямаме финансови възможности", допълни Киров.

Какво още заяви за подготовката, трансферите, финансовата възможност за нови играчи, момчетата от школата и всичко около отбора, гледайте във видеото.

Този браузър не поддържа видео елемента.



Виж коментарите (29)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).