Проблем! Шестима чужденци в Локо без паспорт от ЕС

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (6)
08:55 / 18.07.2018
5217
Лятната селекция на Локо (Пд) отново създаде сериозен проблем заради големия брой чужденци, които нямат паспорти на страни от ЕС. В отбора останаха Стивън Езе, Мустафа Абдулахи, Елилтон Торета и Парвиз Умарбаев. Към тях обаче се прибавят новите Искандар Джалилов, Милош Петрович и Густаво.

Проверка на Plovdiv24.bg обаче показа, че бразилецът Елитон Торета разполага и с италиански паспорт, така че чужденците извън ЕС на Лаута в момента са шестима.

За това треньорът Бруно Акрапович е дал съгласието си да се търси отбор, в който да бъде преотстъпен единият от двамата нигерийци. Това ще бъде Мустафа Абдулахи, който очевидно не е оценяван подобаващо от наставника, въпреки че направи отличен мач срещу Черно море при единствения шанс, който получи през пролетта. В реванша от баража за седмото място африканецът дори бе използван като ляво крило и се хареса на феновете.

Очакваше се, че след напускането на Димитър Велковски в посока Славия, Абдулахи ще е титуляр. Акрапович обаче има други планове и вече привлече хърватина Игор Томашевич, който се очертава да е първа опция на левия фланг на защитата в началото на новия сезон, пише "Меридиан мач".


Виж коментарите (6)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).