Чуждестранната колония в Локо се увеличи, трима нови подписаха договори

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (4)
09:52 / 13.07.2018
5049
Локомотив Пловдив привлече сръбски централен защитник. Това е 28-годишният Милош Петрович. Той парафира вчера с черно-белите като свободен агент. За последно бранителят е носил екипа на Раднички Ниш, с който през миналия сезон се класира за Лига Европа.

Контрактът му обаче изтича след кампанията и не е подновен. Петрович е роден на 5 май 1990 година в Ниш, като в местния Раднички преминава цялата му кариера дотук. От 2007-а насам записва 209 мача и 3 гола за отбора. Той тренира няколко дни с Локомотив Пловдив, като старши треньорът Бруно Акрапович е останал впечатлен от видяното, пише в днешния си брой "Тема спорт". Може да играе и като десен бек.

Днес централният защитник ще запише първи минути за черно-белите в контролата с ЦСКА 1948. Преди двубоя с новака във Втора лига, който е от 18:00 часа на "Лаута", пред феновете ще бъде представен тимът за новия сезон.

Вчера освен Милош Петрович своите договори подписаха и двама хървати. Това се нападателят Вилим Посинкович и левият бек Йосип Томашевич. Двамата изкараха почти целия лагер с Локо в Боровец и успяха да спечелят доверието на Акрапович в изиграните контроли. Те също ще бъдат показани пред запалянковците днес.

"Доволен съм. И тримата са добри футболисти и се надявам, че ще вдигнат класата ни. Гледах ги добре и внимателно", коментира босненският наставник на черно-белите.


Виж коментарите (4)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).