Пороят прекрати контролата на Ботев в Коматево

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
19:48 / 04.07.2018
4622
Изсипалият се порой над Пловдив прекрати контролата между Ботев (Пд) и Ботев (Враца), която започна в 18 часа на базата на "канарчетата" в Коматево. В 24-ата минута лавният рефер Владимир Вълков взе решение да сложи край на проверката, тъй като теренът се наводни тотално и вече не ставаше за футбол.

Двата отбора се прибраха в съблекалните при резултат 1:0. Единственото попадение падна в 16-ата минута. Това стана след многоходова атака, която се разви по двете крила. В последната фаза Йордан Минев получи малко след центъра и подаде в коридор топка директно на Диого Кампос. Бразилецът си я поведе напред, след което пусна технично в близкия ъгъл на вратата на гостите за 1:0.

Две минути след това Тодор Неделев получи пас фронтално срещу вратата на Ботев (Враца). Звездата на жълто-черните шутира опасно в близкия ъгъл, но топката облиза само страничната греда на вратата на Кръстев.

Ботев игра в състав:

Мартин Димитров, Кристиан Димитров, Костадин Ничев, Филип ФилиповЙордан МиневВасил Шопов, Дуде Ндонгала, Тодор НеделевЛъчезар БалтановСеркан ЮсеинДиого Кампос.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).