Акрапович каза тежката си дума за тримата хървати в Локо

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
08:59 / 03.07.2018
4465
Локомотив Пловдив е пред договор с трима от хърватите, които са на проби в тима. За това намекна старши треньорът на отбора Бруно Акрапович. Става въпрос за нападателят Вилим Посинкович, халфът Иван Църнов u левият бек Йосип Томашевич.

Тримата играха в контролата със Струмска слава (2:3), като Църнов и Посинкович вкараха двете попадения.

Томашевич е на 24 години и за последно е играл в хърватския Цибалия. Юноша е на Хайдук Сплит. 27-годишният Посинкобич за последно носи екипа на полския Рух Хожув, а 28-годишният Църнов, който е с босненски произход, е ритал за Железничар Сараево, Шериф Тираспол и Жрински Мостар.

"Вилим Посинкович има качества. Имаше проблем, когато дойде при нас. Изпитваше болки и му бе трудно да тренира. Сега всичко е наред, докторът се погрижи за него. Вижда се, че има потенциал. Искам да го видя в още една контрола, но вярвам, че може да ни помогне. По-близо е до това да подпише, отколкото да го освободим. Йосип Томашевич е интересен футболист, ляв бек. Притежава всичко, което ми харесва и търся. Включи се към отбора малко по-късно, но има качества. Ще го погледам още малко, преди да реша окончателно. Идва от Първа лига на Хърватска. Иван Църнов също ми харесва. Има техника, има качества. Той притежава хърватски паспорт и няма проблем да подпишем с него. Приближава се до договор", каза наставникът на "смърфовете" Бруно Акрапович, цитиран от "Тема спорт".


Виж коментарите (1)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).